cat mai mult clubbing ....desi imi dau seama ca ar fi prea mult pentru ei....
anyway..ceva mai disco,electro(sau cum vreti voi sa ii spuneti).... suna mai bine decat ceva gen "cu capu-n nori"
cristian...te-ai grabit un pic...sa vedem albumul sa ne dam seama ce inteleg ei prin club..."cuore" e foarte diferita de "iubire"....deci e cam ambiguu la ei termenul de club...ii prinde mai bine stilul asta insa la fel de bine putea sa inceapa sa cante r&b sau pop rock...daca o fac bine,pot canta orice...nu as vrea sa renunte la piesele de suflet...una pe album daca ar fi precum "clipe" ar fi foarte bine...
fericire e cand ti-amintesti cat de fericit esti cand iubesti:)
Eu vreau balade,dacã nu au aºa ceva pe album...nu îl iau.Scurt ºi la obiect.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Imi place actualul stil,dar nu as vrea sa renunte la cel vechi Voi lua albumul,indiferent de melodiile pe care le contine,din respect pt ei(cu toate ca ei pt noi ),dar mi-ar place sa aud si cateva melodi mai lente.
Nu mi-ar place daca ar renunta la balade.Mi-as dori ca pe viitor sa faca mai multe piese gen Alaturi de ingeri si/sau Clipe(cu multa chitara pe fundal).Vorba lui Cerber.Macar o astfel de piesa pe album.
parerea mea este sa continue tot asa numai dar sa nu renunte la balade cum este< clipe si alaturi de ingeri>vorba lui cerber abia astept noul albummmmm mai este o luna cam mult
Sa fie ca toate celelalte albume de pana acum ale lor, sa fi bun: Pt mine nu conteaza daca-si schimba stilul, sau daca canta altceva. Pt mine ei 3rei vor ramane aceeasi. So...be quiet
Alexandru
Addicted to Music
Eu cred ca ei stiu ce-i mai bine sa faca, dar mie nu mi-ar placea daca ar renunta definitiv la stilul DANCE. Dar e bine sa mai abordezi din cand in cand un stil nou.
Alexandru
Addicted to Music
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Duþã a fãcut o piesã pentru Mamaia care era pop rock,ºi suna ok.
La 50 de ani nu o sã le mai stea la fel de bine cântând dance,cred.
Mami, clar ca nu Tu l-ai vedea pe Bitman cantad la varsta lui ceva dance?? ar trebui sa se profileze pe un stil... hmm.. nu stiu... sa vedem noul album si apoi mai discutam :mrgreen:
Da,oricum ei deja au adoptat o þinutã mai adecvatã.dacã fac acelaºi lucru ºi cu piesele...e perfect.
O pot tine bine si asa si in alt gen. Dar ca sa stea cat mai mult pe piata muzicala, eu zic, ca pe la vreo 40-50 de ani sa se apuce sa cante ceva rock sau punk-rock ori rap toti 3rei. Dar asta depinde numai de ei, NU de noi.
Alexandru
Addicted to Music