Ultima vizită a fost: Sâm Dec 14, 2024 9:39 pm Acum este Sâm Dec 14, 2024 9:39 pm

Ora este UTC + 2

[ 18 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 27, 2009 4:27 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Puncte de reputaţie: 0
Atunci de ce mai faci afirmatii aiurea daca nu le poti demonstra? :roll:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 27, 2009 10:31 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Mirela 3SE scrie:
Atunci de ce mai faci afirmatii aiurea daca nu le poti demonstra? :roll:
Te bagi ca musca-n c****...e buna afirmatia asta? :lol:

Pt Lily / Dory / si alti moderatori => dati-mi ban sau ce vreti voi...eu atata astept...vad ca unii useri se baga ca musca-n c****...si degeaba cenzurati voi ;)

Pt Mirela => cerceteaza si u pe net ;) daca nu cumva te doare mana :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 27, 2009 11:02 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Draga, asa pot sa fac si eu multe afirmatii si sa zic ca o persoana anume a zis nu stiu ce..dar fara sa aduc probe in sustinerea afirmatiei mele. In acest topic din cate stiu au voie sa posteze toti userii ;) . Nu numai "smecherii " forumului au dreptul sa posteze aici :lol: . Daca te deranjeaza ca iti zic adevarul, mai bine inventeaza alte motive , nu ca ma bag eu aiurea prin discutiile de aici. Aici e vb de 3se, nu de tine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 27, 2009 11:26 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Mirela 3SE scrie:
Draga, asa pot sa fac si eu multe afirmatii si sa zic ca o persoana anume a zis nu stiu ce..dar fara sa aduc probe in sustinerea afirmatiei mele. In acest topic din cate stiu au voie sa posteze toti userii ;) . Nu numai "smecherii " forumului au dreptul sa posteze aici :lol: . Daca te deranjeaza ca iti zic adevarul, mai bine inventeaza alte motive , nu ca ma bag eu aiurea prin discutiile de aici. Aici e vb de 3se, nu de tine.
Da...corect...si eu am vorbit de ceea ce a zis unul din membrii 3SE. Asta e greseala ta daca m-ai inteles gresit, z******a ce esti :lol: Asa gandesc toti cainii? :lol: (Dory e exceptie; din cate stiu eu Dory tine cu Dinamo) Cutu...cutu...cutu :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 28, 2009 8:08 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

Alexandru, nu cenzuram noi desteptule, se cenzureaza din setarile forumului si renunta la limbajul asta de mahala ca nu suntem pe tarla la Cuca Macaii 8-|. Nu mai face pe viteazaul ca nu-ti sade bine.

Halal baiat esti daca nu stii sa repecti o fata cu care vorbesti. V-a dat Lily prea mult nas unora, si din nesimtire v-ati urcat in capul ei. Urmatoarele mesaje cu asemenea limbaj vor fi sterse ;).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 28, 2009 9:23 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Dedeea scrie:
Alexandru, nu cenzuram noi desteptule, se cenzureaza din setarile forumului si renunta la limbajul asta de mahala ca nu suntem pe tarla la Cuca Macaii 8-|. Nu mai face pe viteazaul ca nu-ti sade bine.

Halal baiat esti daca nu stii sa repecti o fata cu care vorbesti. V-a dat Lily prea mult nas unora, si din nesimtire v-ati urcat in capul ei. Urmatoarele mesaje cu asemenea limbaj vor fi sterse ;).
Ete....eu nu fac pe viteazul. Da' ea poate sa caute pe net singura. Si uite, ea e singura fata pe care n-o respect, am motivele mele ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 28, 2009 10:43 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Se vede ce IQ ridicat ai ;))
Nu faci altceva decat sa incurci borcanele. Ce treaba are tematica topicului cu dinamo si ca tin eu cu dinamo? Eu nu te-am jignit pe tine, asa ca te rog frumos inceteaza cu injuriile ca nu tine. Daca gradul tau de incultura e mai scazut , mai cultiva-te ;))

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 28, 2009 1:08 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Mirela 3SE scrie:
Se vede ce IQ ridicat ai ;))
Nu faci altceva decat sa incurci borcanele. Ce treaba are tematica topicului cu dinamo si ca tin eu cu dinamo? Eu nu te-am jignit pe tine, asa ca te rog frumos inceteaza cu injuriile ca nu tine. Daca gradul tau de incultura e mai scazut , mai cultiva-te ;))
Problema mea, da? Si daca eu mai fac afirmatii legate de 3SE ;) tu sa le cauti pe net, pentru tine, ca eu nu ma obosesc sa-ti aduc tie, da' special tie, dovezi. Ma doare undeva ca imi ceri dovezi... ;) Eu nu m-am referit ca tii cu Dinamo, m-am referit la IQ tau, si stiai de la bun inceput ca nu-ti aduceam dovezi ;) Ai IQ mare :lol: incat te doare mana si mouse-ul sa dai cateva clickuri pe net.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 28, 2009 1:22 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

De ce as fi eu obligata sa caut pe net despre niste afirmatii pe care tu le-ai facut aiurea si despre care nu au o certitudine clara de adevar ;) . Cand faci afirmatii, trebuie sa aduci tu probe, nu sa-i pui pe altii sa caute, ca n-ai slugi ;). Daca as fi facut eu afirmatia aia, as fi venit cu dovezi, pt ca vorbe spune in vant oricine poate spune. Eu cand fac o afirmatie despre cineva aduc si dovezi, nu ii pun pe altii sa caute pe net... cautati fratilor ca mie mi-e lene sa aduc probe :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 28, 2009 1:33 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Mirela 3SE scrie:
De ce as fi eu obligata sa caut pe net despre niste afirmatii pe care tu le-ai facut aiurea si despre care nu au o certitudine clara de adevar ;) . Cand faci afirmatii, trebuie sa aduci tu probe, nu sa-i pui pe altii sa caute, ca n-ai slugi ;). Daca as fi facut eu afirmatia aia, as fi venit cu dovezi, pt ca vorbe spune in vant oricine poate spune. Eu cand fac o afirmatie despre cineva aduc si dovezi, nu ii pun pe altii sa caute pe net... cautati fratilor ca mie mi-e lene sa aduc probe :lol:
Vai, imi cer scuze, data viitoare ti le trimit prin posta ;) Daca nu m-ai inteles, special tie nu iti aduc dovezi. Daca vrei sa cauti tu e bine...daca nu e la fel de bine. Si afirmatia adusa de mine e adevarata...bla-bla-bla...cauta u pe net :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 28, 2009 1:35 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Ok, atunci zic si eu ca a zis Laurentiu nu stiu unde ca Viorel e gay :lol: . Cautati voi pe net si gasiti :lol: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 01, 2009 7:25 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

STOP OFF-TOPIC!!!

Mirela ,incearca,te rog ,sa nu faci acuzatii atat de grave la adresa baietilor...

Iar tu,Alexandru,incearca sa nu mai vorbesti urat..chiar daca se cenzureaza...creeaza o imagine urata forumului...;)

Si daca vreti sa va certati,atunci mutati-va la topicul creat special pt asta http://3se.ro/forum/viewtopic.php?t=479
"Samanta de scandal" se numeste :hug: sau in PM :)
Spor la treaba!!!

Si incercati sa respectati ceilalti useri!!!

http://nuuitasavisezi.blogspot.com/

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 01, 2009 7:58 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Dory scrie:

STOP OFF-TOPIC!!!

Mirela ,incearca,te rog ,sa nu faci acuzatii atat de grave la adresa baietilor...

Iar tu,Alexandru,incearca sa nu mai vorbesti urat..chiar daca se cenzureaza...creeaza o imagine urata forumului...;)

Si daca vreti sa va certati,atunci mutati-va la topicul creat special pt asta http://3se.ro/forum/viewtopic.php?t=479
"Samanta de scandal" se numeste :hug: sau in PM :)
Spor la treaba!!!

Si incercati sa respectati ceilalti useri!!!
Spune-i ei sa termine...eu am zis ceva adevar, ea doar minciuni ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 01, 2009 8:07 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Vezi Dory cine incepe cu cearta? Si mai zice ca eu ma bag aiurea in discutii. Se vede cine are chef de cearta ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 01, 2009 8:45 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Alexandru INCETEAZA!!!Nu as vrea sa iti iei ban ;)

Am zis STOP OFF-TOPIC!!!

Cearta-te cu cine ai tu chef,dar nu aici,ci la topicul "Samanta de scandal"...mai sus ai linkul ;)
sau in PM

http://nuuitasavisezi.blogspot.com/

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 01, 2009 9:28 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Mirela 3SE scrie:
Vezi Dory cine incepe cu cearta? Si mai zice ca eu ma bag aiurea in discutii. Se vede cine are chef de cearta ;)
Hai jex...jet...sau cum vrei sa-ti mai zic. Te respect eu pe tine cum ii place la caine zgarda ;) (nu ma iau de tine ca tii cu Dinamo ;) ) Cand incetezi sa faci afirmatii legate de Viorel sau de Laurentiu (vezi mesajul tau de mai sus unde ai scris tu) atunci sa vii sa-mi zici sa-ncetez cu cearta...da? Pana atunci gura mica... :devil: Daca tie ti-a fost greu sa cauti pe net dovezi, e treaba ta, nu e treaba mea. Stiai de la bun inceput ca eu nu-ti aduceam tie dovezi, special tie nu. Si acum, pentru moderatori ... puteti sa ma criticati cat vreti, sunt imun la actiunile voastre asupra mea ;) Ma doare-n 14 ca-mi dati avertisment sau ban ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 01, 2009 10:01 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Se vede ca nu se poate discuta omeneste cu tine in niciun fel. Nu ma ridic la nivelul tau sa-ti raspund cu aceleasi jigniri ca ar insemna sa ma injosesc. Se vede ca din pacate nu ai cei 7 ani de acasa, si nu stii sa te comporti intr-o societate. Singurul tau mijloc de aparare il reprezinta de fapt limbajul "foarte frumos" pe care il ai. Asa reactioneaza oamenii lasi cand nu pot sa se apere ;) . Nu ma mai provoca , ca nu o sa ducem discutia asta la niciun sfarsit. Nu e o amenintare, ci doar o avertizare prieteneasca. Ia-o ca atare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 01, 2009 10:18 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Mirela 3SE scrie:
Se vede ca nu se poate discuta omeneste cu tine in niciun fel. Nu ma ridic la nivelul tau sa-ti raspund cu aceleasi jigniri ca ar insemna sa ma injosesc. Se vede ca din pacate nu ai cei 7 ani de acasa, si nu stii sa te comporti intr-o societate. Singurul tau mijloc de aparare il reprezinta de fapt limbajul "foarte frumos" pe care il ai. Asa reactioneaza oamenii lasi cand nu pot sa se apere ;) . Nu ma mai provoca , ca nu o sa ducem discutia asta la niciun sfarsit. Nu e o amenintare, ci doar o avertizare prieteneasca. Ia-o ca atare.
Daca vrei sa nu ne mai certam spune-o frumos, atata tot ;)

Sus

[ 18 mesaje ] 

Ora este UTC + 2