au urcat f mult in rt 100
cerber, nu cred k se poate pune problema varstei, deocamdata
ei nu aveau ce sa danseze in acest clip, nu au coregrafie, decat SE Style... si e adevarat k la faza asta m-au dezamagit si pe mine, pt k dansatorii au o coregrafie fff reusita si ar fi dat bine la imagine :!:
ilica... efecte speciale sunt folosite si aici
fata aia nu lumineaza asa de la mama natura
si totusi ideea clipului n-am mai intalnit-o! cel putzin in romania.... asa k nu potzi spune k nu au fost nici un pic originali
la "cu capu-n nori" intoarcerea in timp NU este originala..... s-au facut si in afara clipuri d'astea si au avut mare succes la noi
. yo imi amintesc de vreo doua: unul al lui Ricky Martin, in kre apartamenul ii luase foc, dak nu ma insel, dar clipul era filmat "pe dos", adik videoclipul incepe din momentul in kre focul deja "isi facuse treaba" si se termina atunci knd incepe incendiul (yo una asa imi aduc aminte, dar din pacate nici numele melodiei nu-l mai retzin), dar a fost cu muuluuut mai bine realizat
si al 2-lea clip, nici macar trupa/solistul nu mi-o/l mai amintesc..... dar stiu k TOT clipul, k si la Ricky Martin, se baza pe intoarcerea in timp.... dar si acesta a fost de nenumarate ori mai bun decat "cu capu-n nori" pt k o luau cu incetul.... e frumos sa vezi cum un cal alearga inapoi (in fine... intoarcerea in timp
), cum un mar se ridik d la pamant spre ramura din kre a cazut... si asa mai departe, au filmat in cateva minute multe lucruri interesante! si nu numai k aratau "pe dos", dar au lucrat cu profesionalism, nush ce i-au facut, dar itzi era mai mare dragul sa te uitzi la clip!
iar la "cu capu-n nori" au facut si ei cateva secunde, la sfarsitul clipului, aja... in viteza ...... si.... GATA CLIPUL! cik am venit si noi cu ceva nou in romania....... lol
ai mai spus de haine.....tu esti obsedat de ele
, din moment ce se poarta (sau cel putzin asa a zis cerber, k yo n-am mai vazut la nimeni sacouri cu petice
... in schimb l-am vazut pe DIRECTOR cu sacou si hanorac pe dedesubt si cu gluga in cap p afara! ) e logic k exista persoane carora le place aceasta vestimentatzie! si mie chiar imi place!!! si nu o spun k asa s-au imbracat 3se, pur si simplu a inceput sa-mi plak! sau k nu-tzi place tzie tricoul roz.... pai yo itzi spun k s-au purtat foarte mult in bucuresti tricourile roz la baietzi
desi multzi ii luau la misto, s-au purtat :!:
deci nici de haine nu vorbesti bine pt k difera gusturile...... => nu m-ai convins :mrgreen: