Buba a scris:"ilica scuzama daca te-am suparat cu mesajul meu
dar.. tu ai intrebat.. ce parere aveti despre michael jackson nui asa???
si eu ti-am raspuns , acu daca nu vreoiai ca lumea sa spuna ce vrea atunci nu deschideai mesajul ala .
Am zis asta pentru ca michel jackson a fost in stare sa-si schimbre tuata pielea.. imagineazati cate puate face??? plus.. are o gramada de bani si cumpara tuata tara daca vor muschii lui!!!
tu nu sti de fapt nimeni nu stie adevarul!!
credema bogatasii asa sunt.. rai !!! "
tu te creazi informata?????
te inseli copilo
ai citit vreodata ziare si reviste englezesti???
ai vazut ce spun de michael ? de cate il acuza????
nu cred!!
pentru ca romania este mult mai in urma ca america
si nu cred ca arata multe despre el!!!
si cred ca tuuuu ar trebui sa fi de partea copiilor
nu de unui violator!!
ar trebui sa ti se intample si tieeee ca sa te inveti minte
una e sa-ti placa muzica lui si alta e sa-ti palca elllllll
nai trait tu cu el sa sti ce fel de persoana este
asa caaa go fly"
In primul rand se spune ca nu prea mai are bani deci...nu vad ce ar fi putut el sa cumpere inafara de o paine.
Iar chestia cu pielea...nu shtiu el zice a avut o boala rara ,nu imi mai amintesc cum se numeshte,care chiar exista ca m-am interesat.Deci ar insemna ca ...nu a fost vina lui ca a devenit alb.Dar presupunand ca shi-a schimbat pielea ...shi ce?!Ce tu nu te vopseshti,nu te dai cu ruj,nu te macheezi?!Altii ishi fac operatii estetice,ishi schimba forma capului,fetei,buzelor,sanilor,etc.Nu vad care este problema,fiecare are dreptul sa fie asha cum se simte bine.Este o lume libera shi avem dreptul sa fim asha cu vrem,shi nu mi se pare normal sa fim condamnati pentru asta.
Cat despre faptul ca scriu multe revistele din state nu shtiu ce aberatii despre el...shtiu am internet shi citesc unele reviste de pe acolo.Dar ce conteaza ce scriu ei,multe se scriu dar ...ffffffffffff putine sunt adevarate.
Este un artist remarcabil ce merita respectul nostru.cred ca merita sa avem incredere in el ,atat timp cat nu ne-a fost prezentata nici o proba ce sa-l incrimineze cu adevarat ,sunt numai vorbe. :x
Eu tin shi cu, copiii shi cu el.Lui ii plac copiii foarte mult dar NU intr-un mod nefiresc.
:twisted: :twisted: :twisted: