ady_akcent scrie:
Pai se face simplu.Era logic ca un fan 3se nu va recunoaste niciodata valoarea unor trupe aflate la moda si la mai mare cautare ca idolii lor

ady draga eu ascult si recunosc valoarea altor trupe ca:Irirs,Voltaj,Directia 5,Holograf,Stefan Banica etc da cine te-a mintit pe u ca Akcent e o trupa de valoare?.........poate doar la moda..........da la moda e si Stefan Banica,iar el are spectacole la care vin oameni cat la 20 de concerte ale astora la moda
mdea stiu eu cum e cu moda asta si la imbracaminte si la formatiile astea de un "real" succes.............e de sezon la fel ca si Akcentzii tai,pe care Teo i-a facut de kko in emisiune amintind ca atunci cand au venit sa promoveze piesa aia de calitate "Jokero" au rugat-o insistent sa nu-i intrebe ce inseamna versurile in spaniola ca nu au habar.
asa ca nici nu vreau sa fiu la moda cu formatii care atunci cand deschid gura iese si porumbelul
P.S.Adela a avut dreptate........tot Akcentzii au spus la Teo ca au sunat pe mama si bunica unuia dintre ei ca sa-i ajute cu spaniola de prin telenovele pentru compunerea refrenului