Fly Project: nu credeam ca facem trei ani
Acum doua seri insa, am ajuns, putin inainte de orele 22, in club Pat unde Fly Project urmau sa aniverseze 3 ani de existenta.
In club nu aparuse prea multa lume, in schimb era multa presa, iar mesele rezervate invitatilor nu erau inca ocupate.
Clubul a inceput incet-incet sa se populeze dupa 22.30, rand pe rand si-au facut aparitia atat performerii serii: Fly Project, Tom Boxer si Anca Parghel care urmau sa lanseze oficial single-ul "Brasil", cat si invitatii, adica toata "florea cea vestita" a Rotonului: Mandinga, Alex si Connect'R, Crush, dar si prieteni ai trupei: Kamara (Alb si Negru), Florin de la HiQ, si baietii de la Sistem.
Nu am stat degeaba si le-am pus cateva intrebari aniversatilor de la Fly Project care mi-au rapuns cu bunavointa:
Buna seara! Cum va simtiti azi la aniversarea a 3 ani de Fly Project?
Nu am crezut pana acum ca vom face 3 ani de Fly Project. Normal ca odata cu aceasta aniversare sa se intample si lansarea single-ului "Brasil"(primul produs Lala Music in Romania) care este un featuring Fly Project, Tom Boxer si Anca Parghel. Noi speram sa iasa bine si sa lase o impresie frumoasa, ramane de vazut.
Am vazut cu totii clipul "Brasil", am ascultat piesa; totusi nu stim cum a ajuns Fly Project sa colaboreze cu Tom Boxer si Anca Parghel?
In primul rand, noi suntem foarte buni prieteni si de la o prietenie foarte stransa am ajuns sa facem muzica; pentru ca asta stim sa facem. Daca as fi fost sculer-matriter, cu siguranta eram un bun sculer-matriter si traiam din asta.
Si cum ati ajuns de la aceasta colaborare la filmarea clipului tocmai in indepartata si exotica Brazilie?
Ideea nu a fost neaparat a noastra, cat a casei de productie Roton. Ei au venit cu ideea: "daca piesa tot se numeste Brasil, filmati in Brazilia!". Am ajuns acolo, ne-a placut foarte mult, am stat trei zile, am vazut foarte multe in acest rastimp, eu personal ma simt cu sufletul inca in Brazilia pentru ca lumea era foarte fericita, foarte vesela, era totul ok deci nu a existat nicio grija.
Sursa:Best Music
_________________ Deea's Blog
|