Am sa rog ca aici sa nu posteze nimeni intrebari sau off-topic, doar lectiile le puteti scrie aici.
Daca aveti nelamuriri trimiteti mesaj privat persoanei care a facut lectia, mergeti la aberatii sau vorbiti pe messenger.
Lectia nr.1
Cum faci o semnatura simpla in Adobe Photoshop, astfel ca pozele sa fie continue.
:arrow: Alegem 2 poze.
:arrow: Deschideti cele 2 poze si deschideti un document nou(
File>>New>>OK) cu dimensiuni rezonabile. Eu am ales inaltimea(=Height) pozelor cu Hilary Duff(erau de 500 pixeli).
:arrow: Luam prima poza si o mutam in acel document nou(=Layer) cu mergeti pe poza si
Ctrl+A(cu asta ti-a selectat intreaga poza) >>
Ctrl+C (acum ti-o copiaza) >> mergeti pe documentul nou(=Layer) si apasati
Ctrl+V.
Acum veti aranja poza cu
Move Tool-ul intr-o margine(pur si simplu pui mouse-ul pe poza si o duci spre margine).
:arrow: Apasati pe
Rectangular Marquee Tool(sau pe tastatura pe litera M) si sus la
Feather scrieti
25.
Acum mergem pe cealalta poza si o selectam cu mouse-ul.
Acum mergem din nou pe
Move Tool(sau apasam pe V) si cu mouse-ul o ducem in acel document nou in care am dus si prima poza. Aranjam aceasta poza in cealalta margine.
(s-ar putea ca in spatele celei de a 2-a poze sa nu va arate acele patratele ,poate e doar alb sau o alta culoare. de data asta nu conteaza. in alta lectie, cand va conta, am sa va explic de ce)
:arrow: si acum partea finala: Cu
Eyedropper Tool( sau I) mergeti pe marginea primei poze(nu conteaza daca e cea din acel document sau cea din afara ei) pe culoarea aceea maronie mai inchisa si dati click pe culoare. Mergeti pe
Paint Photobucket Tool(daca nu il gasiti: dati click dreapta pe
Gardient Tool si selectati-l). Acum click pe
Layer1(daca nu il gasiti in dreapta jos, apasati
F7) , megeti pe documentul nou si dati un click in partea une ati pus poza a 2-a.
La mine sus inca poza nu e chiar asa de "continua" asa ca am sa pun putin Blur peste el cu
Blur Tool(pe tastatura e R).
Si iata rezultatul final: