buna sper ca am nimerit bine vreau sa spun ca baieti de la 3se mi-au salvat viata vreau sa multumesc baetilor pt ei pt muzica lor si sa nu se desparta niciodata va iubesc[img]%20DACA%20SINTETI%20VORBITI%20CU%20MINE%20%20%20VIO%20TE%20IUBESC%20MAI%20MULT%20DECIT%20VIATA%20AS%20VREA%20SA%20TE%20VAD%20AI%20GRIJA%20DE%20TINE%20SI%20NU%20UITA%20CA%20UNDEVA%20DEPARTE%20CINEVA%20TE%20IUBESTE[/img]
BUNA CHIAR NU E NIMENI?AS VREA SA VB CU CINEVA DAR PARE CA NU E NIMENI :?: ORICUM3TREI SUD EST PE VIATA FARA EI CRED CA AS PUTEA SA MOR FARA MUZICA LOR
Eu acu plec la mine acasa,la tara,unde nu am net.. asa ca vreau sa iti urez SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi
Si NOUL AN CARE VA VENI SA ITI ADUCA MULTA SANATATE,FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR SI VISELOR!!!
LA MULTI ANI!!!
hello Vio sau preferi sa mai strig iar ca la Maruta, in direct :Neataaaaaaaaaaaaaa, vecine!!!!!!!!!! sper sa nu te supere ca iti spun asa esti un om super, f de gask si haios, keep going like this si nu uita ca vecinele de la corabie te pupicesc cu drag
LA MULTI ANI VECINE!!!!!!!!!!!!! SA NE TRAIESTI INK 10000000000000000 DE ANI DE ACUM INCOLO!!!!!!!!!!! SA RAMAI LA FEL DE NEBUNICI SI NU UITA CA FANII TE IUBESC MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULT DE TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!!!!!!!!!!!!!! TE PUPACESC CU DRAG VECINELE DE LA CORABIE!!!!!!!!!!!
La multi ani, Vio!!! Sa fii fericit si sa ti se implineasca toate dorintele
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
LA MULTI ANI VIOREL!!!IMI CER SCUZE CA NU AM PUTUT SA II ZIC DE 10 ,DAR NU AM AVUT NETUL ...SA FII FERICIT,IUBIT,SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE...PUPIICCIII
Sper sa te faci bine cat mai curand... Si...sa ai grija de tine ! Te iubim mult !!!
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...