ha ha ha.ce gl buna.asa mi-a zis mie o mujer din ct.cik il cun personal pe el.ea este matusa selenei careia ii comp vio sau mihai.nu stiu la care e ...toti compun la toti
da.ar avea o fabrik celebra...si sa aiba si un lant de magazine in toata tara...si sa se numeasca"la chibrituri de sud-est".sa aiba culori si arome diferite.... :-({|=
pai eu cred ca mihai are grija de familia lui mai sta cu ei acum cred ca laurentiu sta cu sotia lui se mai plimba si viorel nu stiu poate asculta muzica se mai plimba eu stiu:)
Mda...pacat ca eu nu prea ma prind.In fine...boala asta cu aberatia se ia.Eu cred ca de la tine m-am moplipsit. Ce,pe tine te intelege lumea mereu cand zici tu "Corect!","Asa e!","Sunt de acord cu tine!"? Intelegi?Sau iti explic pe privat?
M-am saturaaaaaaaaaat Doamneeeeeeeee de certuri Imi poti explica shi mie de ce te tot iei de mine? pe bune k m-am saturat, nu mai suport...uneori chiar imi vine sa plec de pe acest forum .Poate chiar o fac shi GATA! :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Ho scenaristo,ce te dai in barci aici?Asa ai invatat tu de aici? Tu nu stii ca pe acest forum tre sa ai nervii tari?Un' te 'ci?Stai acy...ca dupa aia nu mai ai inspiratie la film! Auzi....(vezi)da' eu ce rol am in filmul tau? :-k