Ei 3rei sunt prieteni buni, shi-n afara scenei...stiu k se cearta des, dar se impaca repede, shi tocmai de aceea a rezistat shi va rezista trupa! Pt k sunt cantareti care nu s-au certat niciodata, dar s-au despartit.
Ei 3rei sunt prieteni buni, shi-n afara scenei...stiu k se cearta des, dar se impaca repede, shi tocmai de aceea a rezistat shi va rezista trupa! Pt k sunt cantareti care nu s-au certat niciodata, dar s-au despartit.
Au ajuns sã fie suficient de maturi cât sã nu lase niºte fleacuri sã ii despartã.Poate cã nu ar strica sã se împrieteneascã ceva mai mult...da' oricum...sunt bine.
foarte bine....toti is super glumeti da nul intrece nimeni p vio!!!se inteleg minunat parca ar fi 3 frati!!
Corect,Mira! Dar sa stii k shi Mihai e la fel de glumetz, bine..nu atat incat sa-l intreaca pe Vio! Chiar sunt frati....cat ii iubeeeeeeesc sunt asa mandra k sunt fana looor....cred k as muri dak n-ar mai exista!
normal ca nu se stie ce se poate intampla..dar io nu cred ca ei sunt falsi cand apar la tv..si zic ca se intele gde minune si defapt nu e asa..cum faceau trupe ca andre suntem cele mai bune prietene