Ultima vizită a fost: Mar Dec 10, 2024 10:56 am Acum este Mar Dec 10, 2024 10:56 am

Ora este UTC + 2

[ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: nu am dreptul sa va cer nimic,
MesajScris: Lun Feb 09, 2009 10:30 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

Puncte de reputaţie: 0
vreau in schimb sa va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine.poate sunt cel mai nefericit dintre fanii vostri.in 1998 aveam 3 dorinte si in fiecare seara,atunci cand imi spuneam rugaciunile,incheiam asa:"Doamne,nu imi mai doresc altceva in viata decat sa merg la studioul 3se(k sa ii cunosc pe baieti si sa imi dau seama ce fel de oameni sunt,sa ma conving k ceea ce traiesc eu prin ei nu este un vis),sa ajung intr-o zi sa vad marea(sa-i aud valurile,sa inchid ochii si sa aud pescarusii),si sa ajung pe stadionul din stefan cel mare(pt k sunt fan dinamo) k sa il intalnesc pe florentin perte.pana acum nici macar una nu mi sa indeplinit.pe 3se doar iam vazut intr-un concert(vreau sa spun k am stat pur si simplu numai ochi si urechi.nu puteam nici macar sa ma manifest,nici sa cand,nici sa rad,nici sa plang;simteam doar o bucurie de nedescris),marea nu am vazut-o,desi am 23 de ani,nu am vazut niciodata marea,o aud doar pe fundalul melodiei:se-asterne toamna;iar la bucuresti nu am reusit sa ajung niciodata.
cand am intrat in clasa a-9a am fost uimita sa intalnesc o fata din alba,a carei zi de nastere era exact dupa ziua mea,si cea mai mare pasiune a mea era si pasiunea ei:3SE.nu pot sa va oblig sa ramaneti impreuna dak voi considerati k nu se mai poate,desi imi doresc asta,viata mea se leaga foarte tare de toate cantecele voastre;
vreau sa va multumesc pentru k am avut un vis atat de frumos ca si sufletele voastre:acela de a uni versurile si muzica pentru ca un om sa poata fi suficient de motivat sa traiasca.
ma multumesc din tot sufletul!

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 10, 2009 8:33 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Super tare...respect pentru ce ai scris despre 3SE. Esti o fana adevarata, care gandeste bine. :D Felicitari =D[

Sus

Subiectul mesajului: Re: nu am dreptul sa va cer nimic,
MesajScris: Mar Feb 10, 2009 9:50 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Wow...
Foarte frumos... :xx
Bine ai venit Alexandra... :hug: cred ca forumul are nevoie si de tine... :)

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 11, 2009 1:27 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Respect 3rei sud est , respect sud-est production , respect win music si beat music , nu am dreptul sa le cer nimic eu ca fan baietilor de la 3rei sud est absolut nimic ci am o sigura dorita care vreau sa devina realitate , sa se reintoarca 3rei sud est pe piata muzicala :xx .

http://www.youtube.com/watch?v=a-px8VQ4SYc

http://www.youtube.com/watch?v=FgS3Bw5cw5I

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 11, 2009 1:29 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

night_ady89 scrie:
Respect 3rei sud est , respect sud-est production , respect win music si beat music , nu am dreptul sa le cer nimic eu ca fan baietilor de la 3rei sud est absolut nimic ci am o sigura dorita care vreau sa devina realitate , sa se reintoarca 3rei sud est pe piata muzicala :xx .
Super declaratie. Oameni care gandesc cu cap... Si eu am aceeasi dorinta...dar inainte aveam alta =(( Care nu se mai poate implini in 3 zile :D

Sus

Subiectul mesajului: Re: nu am dreptul sa va cer nimic,
MesajScris: Vin Iun 05, 2009 10:44 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

[quote="manta alexandra daniela"]vreau in schimb sa va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine.poate sunt cel mai nefericit dintre fanii vostri.in 1998 aveam 3 dorinte si in fiecare seara,atunci cand imi spuneam rugaciunile,incheiam asa:"Doamne,nu imi mai doresc altceva in viata decat sa merg la studioul 3se(k sa ii cunosc pe baieti si sa imi dau seama ce fel de oameni sunt,sa ma conving k ceea ce traiesc eu prin ei nu este un vis),sa ajung intr-o zi sa vad marea(sa-i aud valurile,sa inchid ochii si sa aud pescarusi
pana in anul 2004.... am avut aceleasi vise ca si tine... :) sa ii vad pe baieti....si sa vad marea... :roll: prima oara in viata mea am vazut-o la 15 ani.... [:-P tin minte si data...16 07 2004 a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea iar celelalte zile frumoase au fost pe 16 07 2005 ,27 11 2005 ,26 05 2008, 29 05 2008 cand i-am vazut pe baieti in concerte...aceste zile nu le voi uita niciodata.

You're not here with me
You never said goodbye

Sus

[ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2