Nu-i asa simplu ca Mihai mi-a zis ca Laur nu mai are id dar e o mare minciuna.
Nu e chiar o minciunã.Laurenþiu a avut un ID pe care l-a pierdut din diferite motive.E posibil ca Mihai sã nu îl ºtie pe cel nou, sau chiar sã nu ºtie cã are unul nou.
Am vorbit cu o persoana care il cunoaste destul de bine pe laur si spune ca are 2 id dar sunt destul de grele id si trebuie sa-l convingi ca sa te pastreza in lista(asa am auzit asa va spun).
ky_l3ru te contrazic si mihai are si sotie si copil si totusi intra pe asa ceva.Laur de ce nu ar faceo?
roxy
Iniţiat
Am vorbit cu o persoana care il cunoaste destul de bine pe laur si spune ca are 2 id dar sunt destul de grele id si trebuie sa-l convingi ca sa te pastreza in lista(asa am auzit asa va spun). ky_l3ru te contrazic si mihai are si sotie si copil si totusi intra pe asa ceva.Laur de ce nu ar faceo?
de tot ... lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :x :x :x :x
Am facut rost de adresa lui Laur.Vio raspunde daca vrea....
"viata e prea scurta sa fim tristi...sa profitam pana la capat de ea caci ni sa dat fara sa cerem si ni se va lua fara sa fi intrebati!!!"
Sunt am fost si voi fi fana 3sud est...
roxy
Iniţiat
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
Shi dak poate... Dak toti ii pun aceeashi intrebare: "Ce mai faci, Vio?", pana la urma se plictiseste shi el sa raspunda acelashi lucru la o mie de oameni...Depinde ce il intrebati... :-k
Shi dak poate... Dak toti ii pun aceeashi intrebare: "Ce mai faci, ***?", pana la urma se plictiseste shi el sa raspunda acelashi lucru la o mie de oameni...Depinde ce il intrebati...
Are dreptate Andreea!Dak il intrebi cv mai important sa zic asa iti rasp!
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...