Ai început biniºor,cu un pic mai mult efort...ai sã strângi multe mesaje.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Si eu imi doresc id-urile baietilor, dar nici nu indraznesc sa visez la ele... Am inteles ca trebuie sa dovedim ca suntem fani adevarati si sa fim activi pe forum...si atunci probabil , le vom primi Asa ca eu ma conformez , dupa fapte, cu siguranta va veni si rasplata
wow... deeya are dreptate... nci makar nu imi permit sa aspir la asa ceva... nici macar la adresele de mail, dar la iduri... cine le are se poate considera ,,bogat"....
nu-i chiar asa pentru ca rar ii prinzi online si in plus vb foarte putin...imagineaza-ti sa-ti scrie vreo 30 de fani in acelasi timp. cui sa-i raspunzi mai intai
''Dream the impossible, because dreams do came true'' EW
vio intra pe mess destul de des .....am vb si la tel cu el..e un tip super de treaba...dar laur nu cred ca intra ..este f ocupat si chiar daca primeste email nu are timp sa rasp....mihai la fel din cand in cand...
vreau ji eu id lu laurentiu dutza k ii preferatul meu mil dati in privat va rog mult
si marmota invelea ciocolata in staniol ... pt ce aveti nevoie de adresele lor de mail ? daca are cineva un motiv intemeiat pentru a lua legatura cu ei, promit ca ii dau orice adresa doreste
de ce esi rea s3an? crezi ca nu mai tu ai adresele lor de mail? nu ebine sa fii asa asa ca iam dat_o eu....
nu sunt rea ... ci rău :twisted:
dati ma adresele la toata lumea, le puteti pune si aici pe forum, dar cand o sa vedeti ca baietii isi schimba adresele o sa ramaneti toti cu "buza umflata"
Dar nr de tel aveti? Nu trebuie sa dam ID-urile lor chiar la toti...macar sa stim 100 % k sunt fani adevarati. K unii vor doar sa-i injure...sau alte chestii...
si cum iti dai tu seama ca e fan adevarat ? care e criteriul pentru a fi "fan adevarat"? sa scrii pe forum mesaje de genu' "3se sunt cei mai tari, bla bla .." ??
Cine are id si adresa de emil a lui Laurentiu? As vrea un raspus privat pls [-o<
Draga mea asteapta te rog .. pana fac eo o retea de mail ... so o voi numi EMIL .. ihi rugam pe baieti s se inregistreze si tio dau fara sa stie deunde o ai da ?