Nu regret ca v-ati despartit.Doar de acum veti intelege toate greselile pe care le-ati facut in ultimii ani.Dupa ce v-ati ignorat cu nesimtire toti fanii timp de atia ani,acum vreti sa va planga de mila pentru ca s-a rupt 3se,fiti seriosi.Acum vad ca Duta vrea site,crede ca va mai merge cum mergea in 96 dar lucrurile s-au schimbat de atunci.Industria muzicala vad ca inca e o enigma pentru domnu Duta.O sa il loveasca in fata realitatea,iar realitatea este ca nu are voce,imi pare rau sa o zic dar si el stie asta foarte bine.Stie sa cante dar voce nu are.In 96 ii mergea pentru ca avea multe fane indragostite dar acum e om insurat cu copil,iar in RO nu se trece peste asa ceva.Poate domnu Duta se deranjeaza sa vada asa in istoria muzicii internationale cati barbati insurati au mai avut succes dupa ruperea de o formatie de succes,mai ales de baieti.Daca n-are chef sa se intereseze,ii spun eu nici macar unu.Nu e normal sa conteze daca esti sau nu casatorit,insa conteaza.Nu degeaba foarte multi manageri impun artilor prin contract sa nu se casatoreasca.Din cate stiu si Justin Timberlake are asa o clauza in contract,sau avea.Poate Duta crede ca va ajunge ca si Justin dar e o diferenta,e real ca si Justin a iesit dintr-o trupa de succes doar ca Justin era foarte tanar,era cu Britney,deci avea toata presa in spate oricum,si daca era anonim,plus ca Justin danseaza foarte bine.Desi daca e sa fim cinstiti,putini barbati il asculta pe Justin,din acelasi motiv,are o voce prea putin masculina.Chiar crezi mai domnule Duta ca o sa mearga pe strada barbati in toata firea ascultand piesele tale?Sint prea banale,lente iar vocea ta e prea de adolescent,niciun barbat ce tine la integritatea lui fizica nu va asculta asa ceva.
Sint foarte curios ce o sa se ajunga de voi.Cum am spus acum 3 ani ca in doi ani voi va despartiti(am gresit cu un an)acum zic ca Viorel nu va mai face nimic notabil in muzica,chiar daca va avea ceva tentative vor fi cel putin lamentabile,nu departe va fi Mihai,cu multe tentative,dar cu la fel de putin succes,iar Duta va avea un succes moderat,mai mult in randul nostalgicilor,oricum nu va atinge niciodata nici macar succesul avut in 96.
Individual Duta are voce de adolescent,MIhai are voce buna dar nu prea are tehnica si o da in bara relativ des, iar Viorel nu are voce si nici nu stie sa cante.Per total sint fantastici,nu stiu de ce dar stiu ca impreuna cu toate defectele mentionate suna foarte bine.
V-ati lacomit,iar lacomia costa,ati crezut ca puteti si singuri desi nu au putut BSB,Blue,Take That,Boyzone,si multi altii.Toti au crezut ca e mai bine singur,ca se vor descurca dar s-au lovit de realitate.Cum mama naibi Take That nu au facut nimic singuri,dar cum s-au reunit,chiar si asa batrani au rupt tot?E ceva,e chimie,fara un component pur si simplu nu se formeaza flacara.Voi cu toate defectele voastre,si nu-s putine,aveati acel ceva.Acum cand ati pierdut tot,si chiar ati pierdut tot,chiar daca nu realizati inca,veti realiza tot ce ati avut.
Stiu ce va facut sa va despartiti,dar e doar o fita,puteati sa rezolvati problema daca ati fi vrut,dar ati fost prea siguri pe voi.O sa vedeti cum toti fanii va vor uita,si va vor uita pentru ca e omeneste,si pentru ca niciodata nu ati fost prea apropiati de ei,v-ati ales 2-3 si ati zis ca ajunge,restu nu merita.Banii se vor duce,prietenii se vor evapora,veti patii la fel ca multi altii inaintea voastra.
Nu va voi sustine pe niciunu,pentru ca singuri sinteti doar...altii,nu aveti nimic in plus fata de restul artistilor.Poate aceia mai au ceva entuziasm dar voi nici pe ala nu-l mai aveti.
Good Luck,you're going to need it!