Da ,am vb cu toti ,sunt super de treaba ,ba chiar am fost si la o cofetarie si am baut cite un suc ,am mincat cite o prajitura ,asta prin '98.Asta a fost a doua oara .
wowwwwwww....la cofetarieeee cu 3se!!!! :-s
Caut subtitarare la "Dialogue avec mon jardinier" daca are cineva sa-mi dea un PM pls!!
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
salutare la toti!!!! am vb de f multe ori cu baietii...la concerte sau pe strada.norocul celuia care sta in cta...dar din pacate pe-aici f rar i mai vad.cel mai mult am vb cu Viorel...pt k el e preferatul meu si vroiam sa stau si eu mai mult pe langa...e super ok...fff glumetz...e adorabil... oricum dak vrei sa stai de vb cu ei se poate...asta nu mai aibe ei timp
salutare la toti!!!! am vb de f multe ori cu baietii...la concerte sau pe strada.norocul celuia care sta in cta...dar din pacate pe-aici f rar i mai vad.cel mai mult am vb cu Viorel...pt k el e preferatul meu si vroiam sa stau si eu mai mult pe langa...e super ok...fff glumetz...e adorabil... oricum dak vrei sa stai de vb cu ei se poate...asta nu mai aibe ei timp
Bun venit Amy!Cand ai timp,sa treci si pe aici,sa ne spui mai multe despre tine.Spor la postat
Buna Angela!Bine ai venit printre noi Te asteptam aici,sa ne spui mai multe despre tine.
Despre album,baietii sustin ca la inceputul lunii Decembrie,ar trebui sa apara Mult succes in continuare,si spor la postat!!!
mam intalni q ei de fff multe ori dar am vb q ei doar de 2:( sunt super amabili si fff draguti.am stat de vorba cu ei..... iar a 2a oara neam intalnit la interesctie si am facut poza dar doar cu vio
you're an angel of beaut, flyin' around
waiting again to be found
you're a star from the heavens, you fell from the sky
and you landed on my life.
Bine ai venit printre noi.Mai multe informaþii,inclusiv despre album gãseºti aici
nu am avut ocazia sa ii intalnesc pe cei de la 3se dar sper ca prin aceasta inscriere pe forum sa vb.cu ei As dori sa aflu cand au concerte in alba iulia ca as vrea tare mult sa ma intalnesc cu ei.Sunt fan de cand au aparut pe piata si cand am ascultat prima piesa a lor am ramas fan de fan al trupei.
Buna!E prima oara knd ma aflu aici!De fapt am mai intrat pe site,dar.....Nu am avut ocazia sa vb cu cei de la 3SE Tb sa fie un cadou de majoratul meu,dar au avut concert.Offff.....si kt de mult ii iubesc....Sunt cei mai tari!!
Bine ai venit printre noi,Alexutza.Nu îþi face probleme,sigur vei avea ocazia sã vorbeºti cu ei,mai ales dacã stai suficient de mult timp pe forum.Te aºteptãm ºi pe alte topic-uri.
cam asa ceva cand mi-am facut poza cu Micutzu ioiiiiiiiiiiii ce clipe ...le-as aduce din nou.Am vazut k cineva scria k'' nu e obsedat''.Sa fii fericit la maxim ca ai vorbit cu 3se sau ti-ai facut poze cu ei sau vorbesti despre ei in fiecare zi asta nu inseamna ca esti disperat sau obsedat dupa 3se.Mia mai zis si mie cineva ...k sunt obsedata dupa 3se dar na....fiecare cu parerea lui.Eu am fost si ink mai sunt bucuroasa cand ma gandesc la acele clipe,spuneati ca nu va plac baietzii imbracati in costum....dar arata bine si.....sunt foarte ...finutze....eeee hai k nu va mint.
Puneti o dorinta ,roagate la Dumnezeu si o sa vezi k se va indeplini.Unele dorinte le am cam de 5-6 ani si numai acum mi se indeplinesc....poate si dece sunt mai cumintica....
Sal!!yo sunt mai noua p aici ...dar nu ma las shi vreau sa va cunosc p catzi mai multzi!!
Am avut ocazia sa-i intalnesc p baietzi d vreo 2 ori...a fost suuuuuuper tare intalnirea!!
sunt super d treaba,simpatici,dulci....