Din pacate nu am avut sansa sa vorbesc cu ei,nu am reusit poate din cauza ca sunt mai timida si cred ca cei mai indrazneti au mai multe sanse , :sper ca va veni si ziua in care sa pot vorbi cu ei macar un minut si sa le pot spune cat de mult ii iubesc si ii admir pentru tot ce au facut:pentru concertul anti-drog,pentru concertul sustinut copiilor seropozitivi VA IUBESC MULT sper sa imi cititi mesajul
da am vorbit o data la un concert la eforie nord cand mi+a dat autograf.m+a intrebat laur unde e caseta k eu ii dadusem coperta albumului
cam atat.da m+am pierdut....evident dak asta poate fi considerata discutie
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
eu nu am vb niciodata k ei si de aceea cine imi vede mesajul si site cum pot sa iau legatura k ei las ruga sa-mi zik si mie pls va rog mult dak stiti cum sami ziceti si mie va rog
:?:
eu nu am vb niciodata k ei si de aceea cine imi vede mesajul si site cum pot sa iau legatura k ei las ruga sa-mi zik si mie pls va rog mult dak stiti cum sami ziceti si mie va rog :?:
Da ,am vb cu toti ,sunt super de treaba ,ba chiar am fost si la o cofetarie si am baut cite un suc ,am mincat cite o prajitura ,asta prin '98.Asta a fost a doua oara .
mi-as fi dorit eu sa vorbesc cu ei macar o data, dar nu am avut ocazia sa fac asta, si nici nu cred ca o sa o fac prea curand.. mi-as fi dorit macar sa-o salut, si sa-i imbratisej...
Alexandru
Addicted to Music
mi-as fi dorit eu sa vorbesc cu ei macar o data, dar nu am avut ocazia sa fac asta, si nici nu cred ca o sa o fac prea curand.. mi-as fi dorit macar sa-o salut, si sa-i imbratisej...
RABDARE si muuuuult tupeu trebuie sa scrie pe tine