animalutulx scrie:
nu inteleg de ce au 3 s e forum.oricum sunt terminati.nau mai avut un hit de pe vremea animal x.datorita animal x au acum 3 s e succes.daca e asa bun duta pe cat spune sa le faca piese la animal x.da sa nu le mai ia bani.ca animal x nu mai aveau nici ce manca pe vremea lui duta.
ar trebui sa mergeti pe forumul animal x.nu sa va pierdeti timpul aici.
nul mai sterge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x
Cum nu au mai avut niciun hit?Tu nu ai mai intrat anul ãsta în vreo discotecã?Nu ai mai deschis radio-ul?"Iubire" e nr.1 prin toate topurile.Încep sã cred cã are mai mult succes decât a avut "Amintirile".
Cum datoritã Animal x au 3rei Sud Est succes?!Când 3rei Sud Est rupeau totul cu "Ai plecat",animãluþele încã se luptau cu suzetele.3rei Sud Est au avut succes ºi înainte de apariþia Animal x,ºi dupã ce relaþiile dintre ei s-au rupt.În timp ce Animal x au avut succes cât timp au fost cu Duþã,punct.
Animalele aveau ce mânca cât erau cu Duþã,chiar mâncau la Duþã acasã.
Orice om care munceºte,e firesc sã fie plãtit.Nu îmi plac oamenii care considerã cã tot li se cuvine,ºi cã nu trebuie sã plãteascã pentru ca cineva sã facã ceva pentru ei.
Pe forumul Animal x???

Nu ºtiu sã aibã aºa ceva.ªtiu cã au avut cândva,da' din câte ºtiu nu mai existã acel forum.Aºa cã nu avem unde sã ne ducem.Ah,ba da.Am uitat cã 3rei Sud Est mai au pe lângã forumul oficial încã vreo 5-6 forumuri.Sâc-sâc-sâc!!!

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein