la mine in liceu se asculta 3se k orikre alta trupa. mai sunt shi d'ashtia, anti3se, dar in principiu se asculta... shi sunt din buc
in primul rand, cine isi creaza o parere proasta despre cineva doar pt k asculta nu shtiu c gen d muzik, clar este imatur... ai de gand, andrada, sa pui la suflet vorbele lor? vorbele unor imaturi?
shi yo am trecut prin asha ceva, trec in continuare shi cred k voi trece toata viatza, da' deja a ajuns o obishnuintza shi nu ma mai intereseaza aja mult pararea altora.
tu dak eshti fata isteatza potzi folosi cateva trucuri. d exemplu d kte ori eshti intrebata c trupa itzi place, c ascultzi etc, tu raspunzi cu o fatza zambitoare shi fruntea sus: "3SE!", dak se stranba t strambi shi tu shi incerci sa-l faci sa se simta shi el prost, de exemplu ii raspunzi "vreo problema? tre'sa ascult c ascultzi shi tu?!"... indiferent ce raspuns itzi da, il lashi cu pararea lui shi pleci d langa el, t faci k ai treaba.
apoi knd mai vine ocazia sa vb despre 3se s-o faci cu incredere, optimism; eventual mai shi fredonezi kteva versuri kre au avut priza la public. shi tot asha, pe parcurs tot repetandu-le, repetandu-le (in limita in kre sa nu-i plictiseshti) vor ajunge sa aiba aceeashi parere k a ta! shi vei vedea cum la urmatorul hit vor recunoaste (probabil cu chiu, cu vai) "da, ma, uite asta chiar e reushit".
daca nu ma crezi adu-tzi aminte k SIGUR tzi s-a intamplat makr o data in viatza sa nu-tzi plak o melodie, da' p parcurs fiindk tot ai ascultat-o fara sa vrei a inceput sa-tzi plak

. aja shi cu manelishtii, dak le tot repetzi parerea ta shi vor rerererereasculta melodii 3se vor ajunge, nu neaparat fani, ci ascultatori.
yo nu cred k am degete p ktzi i-am convins
aja k nu mi-e deloc greu sa spun k-s fan 3se, chiar sunt mandra :mrgreen:
imi place topicul