"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
parerea mea e ca sunt buni asa cum sunt ...look-ul e in regula...si poate asa cum mai ziceau si alte persoane ar trebui sa readuca trupa de dans...numai ca desi 4 mine sunt nemuritori,au ajuns si ei la o varsta si parca nu li s-ar mai potrivi toate acele miscari...
Nu am decat idd-ul lui Mihai si nu l-am prins inca pe mess. Poate esti u draguta sa-mi dai idd-urile lui Viorel si Laur sa-i bat pe ei la cap! :twisted: :twisted: :twisted:
Nu am decat idd-ul lui Mihai si nu l-am prins inca pe mess. Poate esti u draguta sa-mi dai idd-urile lui Viorel si Laur sa-i bat pe ei la cap! :twisted: :twisted: :twisted:
Tu ce vrei?Sa dam id-urile lor oricui? Intai demonstreaza-ne ca nu esti pe forum doar in trecere... si ca iti pasa.. si apoi mai vorbim de id-uri...
se scrie fanii .. nu am inteles spangleza ta :mrgreen:
Mady, nu e vb ca esti oricine.. dar aparentele inseala.. si nu cred ca tie ti-ar conveni ca cineva sa-ti dea id-ul tutror din tara fara a-ti cere accordul.. id-ul de mess e la fel ca si nr de telefon.. daca vreau il dau, daca nu, nu....
capisci? :mrgreen: