Total de acord , doar melodiile au mai ramas din 3rei sud est
Au ramas mai multe... ...videoclipuri, albume, autografe, momente de neuitat / concerte si...amintirile noastre care inca sunt vii, iubirea noasta fata de ei, fata de acesti 3rei oameni pe care ii iubim... care uneori ne-au ajutat prin piesele lor (si probabil ca pe unii dintre noi ne mai ajuta... )...prin concerte, ne-au facut sa fim mai fericiti... ...
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
Mi-am rezervat dreptul sa modific un pic versurile din melodia "Amintirile" si sa le pun pe forum. Daca nu va convine, putint imi pasa...ma regasesc in aceste versuri modificate asa ca gura, macar de data asta... Pace tuturor...
Amintirile ne chinuiesc, Amintirile ne rascolesc, Nu mai rezistam...(fara voi)
Amintirile ne dau mereu fiori, Amintirile ne rascolesc uneori Cat timp am fost alaturi de voi am crezut ca ne-ati iubit Ati facut ce-ati vrut din noi, ne-ati amagit.
Amintirile nu ne lasa sa traim, Amintirile nu ne dau voie sa iubim Tot ce-a fost mai scump, tot ce-ati vrut v-am dat Zambetul vostru nu ne-a inselat.
Alexandru
Addicted to Music