parerea mea este k 3se chiar sunt cei mai buni din
romania (nu si peste granitze); si nu o spun pt k sunt fanul lor, dar dak stam sa comparam calitatzile lor cu ale altor trupe sau solishti am obtzine mai multe la 3se. Ei spre deosebire de altii au ramas aceeashi de cand ii stiu, adik nu si-au schimbat membrii: laur, vio si mihai, asa au fost la inceput asa sunt si acuma! muzik si versurile lor sunt pt toate varstele, spre deosebire de altii care publicul tzinta este cel al batranilor, al tinerilor, al divortzatzilor sau al mai stiu yo cui; de cand ii stiu au fost si sunt in conticoare pe primele locuri in topuri, ei stiu sa ajunga sus si stiu sa se si mentzina acolo! lasand muzik deoparte (deshi lista continua) ne legam de caracterul lor: nu stiu dak mai sunt altii k ei, sincer, pe unde au mers s-au facut placutzi, au lasat impresie buna, nu si-au aratat fitzele sh.a.m.d.; dak cineva au adresat cuv urate la adresa lor, au tacut, sau dak se spunea vreo minciuna au negat politicos fara sa fak scandal, si mai mult de atat, au stiut sa-i faca sa-shi ceara iertare (mai ales pe ziaristi, care ei scot cele mai multe minciuni).
acum vetzi spune:"da, dar sunt altii care stiu sa faca si altceva"--> e adevarat, nu neg, dar ,asa cum spunea laur, baietzii inceark imposibilul! dak vor sa realizeze ceva vor reusi cu ajutorul ambitiei si a efortului ... si mai ales a lui Dumnezeu

; baietzii nu vor sa-si arate toate calitatzile si tot ce stiu ei sa faca deoarece din cate am observat nu le place sa se laude (uitatzi alta calitate), dar dak am afla tot despre ei am ramane surprinshi fara indoiala
lista continua