Desideria scrie:
cerber scrie:
eu cred ca is un pic cam urati.....au pielea cam zbarcita....fundurile ...sa nu mai vb...de la atata shaorma si mititei cat baga la stomac nici nu ma mir...mihai mai facea sala odata....acuma e dublu...laurentiu se ramoleste si el iar ***...e ca un mititel de ala pus pe gratar plin de amidon...se umfla,se face frumos...cum a fost el cativa ani....apoi se dezumfla....se zbarceste....pacat ed ei...au fost niste baieti deliciosi(dupa unele fete)
Da, n-am ce sa zic Cerber... Te-ai intrecut pe tine insuti. As vrea sa te vad pe tine peste 10 ani, cat de frumos si umflatel vei fi. Nu cred ca e ok acest atac la persoana. Si in muzica nu conteaza cum arati, conteaza cum canti.
In alta ordine de idei, i-am vazut la concertul de la CityMall si aratau f ok. Poate ma rog, ai tu alte preferinte, desi in mod normal fetele ar trebui sa se exprime. Mi se pare dubioasa analiza ta, mai ales referirea la funduri in completare cu adjectivul delicios... N-ar tb sa te intereseze.
Ei sunt "deliciosi" prin felul lor de a fi, nu prin cum arata. Daca tu atat crezi ca tb valorizat la un barbat... e grav.
Pentru el nu e grav ca lui ii plac fetele
Ma rog, nu sunt deloc de acord cu ce-a zis Cerber. In primul rand dak ar fi mici ar fi disparut de mult ca prea-s deliciosi

. Succesul nu consta in cum arata, pakt ca unii numai la asta se uita... acu' pot sa dau exemple si de fete care au fost acceptate in muzica pentru cum arata (Laguna

si multe altele care se cred "sexoase") si femei care intr-adevar au voce si fac tot posibilul sa ajunga la niste standarde de looks impuse de piata romaneasca (si aici sunt multe exemple, Monica Anghel, Costel Busuioc...). Asa ca zic eu sa nu ne mai uitam la standardele care sunt fictive si pretentioase; sa vedem paiul din ochiul nostru si sa nu mai judecam oamenii dupa aparente. Aparentele inseala! Noi ii iubim pe baieti oricum, si la 80 de ani cand o sa fie "zbarciti" cum zice cerber pentru ceea ce sunt, pentru ce ne-au dovedit prin muzica si comportamentul cu fanii.

what goes around comes around... what goes up, must come down...