M-am mutat in Canada de aproape 3 ani si am stat in Toronto, unde sunt foarte multi romani... sa stiti ca farte multa lume imi cerea muzik romaneasca si am fost foarte impresionata ca foarte multi au fost in romania (sau la magazinul romanesc - cd-ul 3se afla si el printre numeroasele albume;ex:holograf, muzik populara, monica anghel, pavel stratan ) si au cautat cd-ul 3se .De fiecare data cand cunosteam un roman nou si le spuneam de 3se imi raspundeau, sunt o trupa tare, nush d c nu merg si afara, ca ozone sunt stresanti de la o perioada. Cred si eu ca e putin de nenoroc, ca si la Steaua, cum zicea si Cerber... Eu tin cu Steaua, dar din pacate au avut ghinion si asa e si cu 3se... Trebuie sa apara o persoana care sa-i pese de ceva bun in adevaratul sens al cuvantului. Si OZONE au "succes" peste hotare, dar e un succes de care suntem ironizati. Am vazut un film anul trecut in care melodia de la OZONE era pe post de inlocuitor la"SEX BOMB". Toata lumea radea, insa mie imi venea sa plang... Cred ca succesul pe care il au akcent si ozone sunt un succes care ne trage in jos... Cred ca si din cauza asta e greu cu contractele, impresarii straini nu mai vor melodii de hahaleala, vor ceva mai serios, dar nu stiu ca pot gasi in Romania, pentru ca noi avem cele mai haioase melodii...

Asta e parerea mea. Cred din tot sufletul ca 3se merita sa devina cunoscuti peste tot, pentru ca sunt o trupa de nivel inalt si nu se merita sa fie comparata cu ozone, akcent oricat de "tari" sunt acestia peste hotare... 8)

Intrati pe youtube si cautati ozone-dragostea din tei, o sa apara cateva videoclipuri din varianta originala, cautati dupa aia mai ya hi mai ya haha si vedeti cate videoclipuri o sa va apara... O sa vedeti cat de mult rad altii de ozone... si e un succes trist. :?
what goes around comes around... what goes up, must come down...