DonHacker scrie:
Un sfat,vezi-ti de treaba ta si numai vorbii tu de altii cand tu esti o persoana mult mai jalnica,si cum iti place tie sa zici "manelistica" "sukra" sau cum crezi tu.
@Alex.Crede-ma nici un lucru nu se face gratis,stiu prea multe ca sa-ti explic tie chestia asta,crezi ca Laur.a fost prost ca i-a lansat?El a stiut de la bun inceput ca aceasta fapta ii va umple conturile si cam asa a fost(sau vei nega jalnic).Eu zic sa incheiam aici ca pur si simplu nu au rost aceste discutii.
ps:O sugestie,close topic din moment ce 3se numai exista.
DonHacker, suntem in 2009...cand s-au lansat Animal X au fost alte vremuri. Au prins bine la public si pe mine nu ma intereseaza ca i-au umplut buzunarele lu' Duta. Mi-au placut candva si atat ma intereseaza. Ai zis adevaru' , bravo

... Acum alta problema. Nu e ca as avea ceva cu tine, dar ai reusit sa-mi f*** toti nervii . Daca esti fan Animal X, asta nu-ti da dreptu' sa faci sugestii cu privire la inchiderea unor topicuri (vezi la Off Topic, pe undeva, pentru sugestii) . Mihai a zis ca, daca Laurentiu are chef, peste 1 an...2 sau 3, se vor apuca de 3SE din nou, deci e posibil sa "reborne" candva, speranta moare ultima. Larisa nu e manelista, iti pot demonstra asta daca vrei. E antimanelista ca si mine si bravo ei ca nu-i suporta pe favoritii tai. Ar trebui sa respecti oamenii de-aici, daca vrei sa fii respectat. Eu n-am avut niciodata nimic cu tine, tu ai avut cu adevarul spus de mine. Asa ca...calmeaza-te si incearca sa te intelegi bine si cu ceilalti oameni de pe-aici. Peace