Dragele mele Alexandra si Roxana,
In primul rand va dedic melodia Confidential a maestrului Ombladon featuring Bitza. Citez: "Nu mai da vorba mai departe, o sa auzi acum ce nu vezi in fapte?Nu mai spune intr-un final, tot ce-auzi e confidential". Dar se pare ca voi nu stiti asta si pentru ca nu va puteti pune lacat la gura, nu meritati increderea lui Laurentiu care, apropo, nu i-a vorbit niciodata de rau pe baieti si eu stiu mai bine decat oricine asta. da? nu s-a dat ranit pentru ca a fost o chestie de comun acord. Doar a fost dezamagit, atat si nimic mai mult.
In al doilea rand, pe voi, ca simplii fani, nu va priveste viata personala a baietilor. Vorbiti, iubitele mele colege, despre muzica lor si nu cred ca puteti spune ca nu aveti despre ce pentru ca, in domeniul muzical, 3SE face, slava Domnului, destule. Lasati barfa, pentru ca incepand cu 1 mai 2005 voi curata genul asta de oameni din fan-cluburi, pentru ca ei ne trag in jos.
3SE sunt delicati, de bun simt, respectuosi, nu vorbesc de rau, nu susotesc pe la colturi.
Problema e ca majoritatea, nu numai voi, nu inteleg ca un presedinte de fan-club reprezinta trupa in ochii fanilor. Sunt atatia fani in tara care nu au acces direct la baieti. Ajung la ei, prin voi. Iar daca voi sunteti asa, se gandesc ca si baietii va seamana. Lucru totalmente FALS!
3SE inseamna prietenie, respect, iubire, caldura, intelegere, iar daca nu va puteti conforma, apucati-va de alte alea. Nu va tine nimeni aici. Dar daca sunteti SE, respectati-ne mentalitatea.
In speranta ca astfel de incidente nu vor mai avea loc si ca fiecare f.c isi va intelege rostul si locul, va multumesc din suflet.
Ioana Sava