In fine...dupa aia a aparut ideea cu filmuletul pt forum-isti.

Zicea ca cel mai mult de pe album ii place "Iubire" si ca a fost creata cu mult inainte de celelalte piese de pe album.Si dupa aia le-a propus baietilor sa faca tot albumul in acest stil.
L-am intrebat cam ce piese ii plac lui de la 3se.A zis ca baladele in genaral:"Cand soarele rasare","Clipe","De dorul tau" etc. si ca nu-i place "Arati perfect".

I-am zis de nemultumirea fanilor in legatura cu lansarea recenta si a spus ca nici lor nu le-a placut.Ca au facut-o la recomandarea casei de discuri.Si ca a mers aiurea,ca a picat server-ul,nu s-a putut vede nimic si ca au fost dezamagiti.
I-am propus o sesiune de autografe pt fani.A spus ca ei ar putea doar sa sugereze casei de discuri pt ca nu pot veni ei sa impuna.Nu stia sigur.
Am vorbit de turneu....a zis ca deocamdata nu sunt sponsori,ca un astfel de eveniment necesita foarte multi bani insa le-ar placea mult sa faca ceva special si ca poate se va intampla o data cu lansarea Best off-ului.
Am vorbit un pic si de album.A zis ca ii place ce a iesit.
Si cam atat...aaa si tot imi zicea Marius ca nu o sa fie pe la emisiuni in urmatoarele zile ca pleaca Vio si Mihai in vacanta cateva zile la munte si ca Lau ramane acasa.

La concert au venit si Emma cu Natalia.