ANNYBLONDY scrie:
nici eu nu mai stiu nimic de viorel...
si ma asteptam ca mihai sa fie mai solicitat la emisiuni dupa lansarea piesei
Poate ca oricarui fan 3rei sud est ii vine greu ca nu sunt 1 sau 2 zile sunt 11 ani numai de muzica , chestia este ca mie imi placeau foarte mult ce putin ultimu album electro-dance scos de ei adica fac referire la "Iubire" a fost de a dreptul fulminant ... sau in momentele cand mai veneau prin diferite spectacole . Despre Mihai ce sa spun decat sa ii tinem pumnii ca eu raman bazat pe proiectul lui cu Narcotic Sound care merita toti banii si acum ca isi compune singur piesele mi se pare ca aborda stilul elector-dance care este ceva mai soft si cred ca o sa ajunga mai mare decat Laur ca el mai mult are mintea plina numai de plansete este ca un copilas caruia iai luat jucaria , ca el a reusit performanta sa destrame ceea ce se numea 3rei sud est alaturi de Mihai si Vio ca , cum a dat de gustul banilor cum a vandut 3rei sud estul , si mai eram si eu bazat pe el ca a ridicat 3rei sud est mult prea departe iar apoi cand s-au despartit el a fost oaia neagra . Daca s-a lasat invins de dusmani si de presa asta este partea a 2 a ca 3rei sud est pe putin era proiect de durata adica astazi esti in top cu cariera ta si maine poti fi la pamant cu ea . In concluzie cred ca Mihai va ajunge mai departe decat Laur , cat despre Vio tare as vrea sa il vad cantand dar uite ca nimeni numai stie nimic de el .
Pace Si Felicitari pentru MIHAI SUD EST
PACE PENTRU CE A FOST ODATA 3REI SUD EST "NOI RIDICAM STACHETA"