Andytzu scrie:
Alexandru tata, daca ai 13 ani, esti frustrat de cosurile care apar odata cu adolescenta si n-ai de lucru,cauta si tu ceva util! Mai fa o tema,mai citeste o "Capra cu trei iezi"...chestii d-astea! Atata timp cat nu stii ce-a fost acolo,inceteaza sa arunci cu noroi in stanga si in dreapta,prietene! M-am abtinut cat m-am abtinut si n-ar trebui sa-mi pun mintea cu pici de varsta ta, dar deja calci forumu' pe nervi...Concluzia:atata timp cat nu stii care a fost treaba cu 3 Sud Est,gura!

Hahaha...nice joke. Probabil ii tii partea altei fane frustrate, si fan Laurentiu Duta...

Ba, baiatule...nu ma stii, nu mie frica daca mi se da ban, am si alte treburi. Cum a mai zis cineva pe forum
"Aici oricine este liber sa isi exprime propriile pareri. Daca se poate si fara jigniri, ar fi si mai bnie..." Si in caz ca n-ai observat, ma doare-n 14 de parerea ta...am subliniat clar ca ce am zis eu de Laurentiu Duta, e doar
parerea mea, nu si parerea ta. Si daca calc forumu' pe nervi, e treaba mea...nu treaba ta. Mie mi se da ban...nu tie. Pot sa iau ban sau avertisment...imi e indiferent...si mai gandeste inainte sa zici ceva despre mine. Just think about it...