^=)))
Nu prea esti informata draga.
Uiti ca Animal X a fost prima trupa care a avut tupeul sa iasa cu o melodie DnB pe piata din Romania?Care totusi a prins foarte bine si inca este ascultata de unii ..
Baieti Derbedei cantata de revelion in Constitutiei -->
http://www.youtube.com/watch?v=PKXsrVnS ... re=channel
Inteleg ca tu si "restul" ati ramas tot la stilul dance,dar ei nu puteau sa cante aceleasi melodii an de an fara nici o schimbare.Crezi ca mai prindeau acum cu acele melodii din trecut?Sau daca se vopseau toate culorile curcubeului erau mai "smecheri"?Au ajuns si ei la o varsta in care acele lucruri nu se mai pot repeta in prezent.Chiar de tie "nu iti plac" ei in momentul acesta se bucura de un succes considerabil,sa nu uitam ca nu degeaba au in prezent 40 de fan-club-uri oficiale(in trecut fusese-ra 42),fiind denumita trupa cu cei mai multi fani din Romania.
Acum muzica pe care o canta ii reprezinta in totalitate,canta ce simt si asta conteaza,in fine nu stiu de ce-ti explic tie

)
Draga Ann@,daca Animal X rag atunci Chester cum face?Tu nu intelegi ca ei numai canta acelasi stil?
p.s:Cu totii am crescut,cu totii ne-am maturizat,cu totii aveam nevoie de o schimbare din partea lor,unora le-a placut,unora nu,conteaza ca ei canta cea ce simt.Si'au creat singuri singurei propriul studio de unde isi fac singuri piesele,au compus pentru diferiti artisti,vrei sa'ti aduc aminte cine a compus piesa OverDrive no 3 in RTH100?
Numai bine