:cry: Mereu le asteptam concertele...acum ce sa mai astept??
O veste buna de la ei...
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
:cry: Mereu le asteptam concertele...acum ce sa mai astept??
Eu una inca mai astept urmatorul concert. Le ascult melodiile si nu simt ca ei s-au despartit. Probabil inca nu vreau sa accept realitatea mult prea dureroasa.
Si eu la fel... inca nu m-am obisnuit cu ideea despartirii... nu vreau sa mai plang pentru o vreme macar... :?
Eu dupa ce am aflat am plans dar dupa aceea am vb si am incercat sa trec peste dar acum iar am inceput...nu pot sa traiesc cu ideea ca formatia pe care o iubesc nu mai exista...nu va mai fi nici un concert, nici o piesa, nici un videoclip, nici un moment de neuitat...
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
Deci,credeti-ma,cand am citit mesajul Dedeei,mi-am amintit si eu ...la toate concertele la care am fost ... spuneau asta..."....de dorul vostru...." acum iar plang si sincer,simteam uneori ca nu mai am lacrimi,dar in sufletul meu,ceea ce a ramas acum din 3se nu reprezinta decat un izvor permanent de lacrimi de tristete si de durere...de dor
La fiecare concert, cand cantau piesa "De dorul tau" baietii spuneau : " Ne vom intoarce, de dorul vostru". Poate ca intr-o zi se vor tine de cuvant .
Ar fi cel mai frumos lucru care s-ar putea intampla...
Se vor intoarce! Trebuie doar sa avem putin mai multa rabdare. Asa cum a zis si Laur, mai intai trebuie sa se vindece ranile si apoi vor iesi la o bere, iar de la o bere se va ajunge la reunirea trupei.
Trebuie sa avem incredere si sa le aratam ca noi ii iubim.
Se vor intoarce! Trebuie doar sa avem putin mai multa rabdare. Asa cum a zis si Laur, mai intai trebuie sa se vindece ranile si apoi vor iesi la o bere, iar de la o bere se va ajunge la reunirea trupei. Trebuie sa avem incredere si sa le aratam ca noi ii iubim.
Ii iubesc si am incredere in ei doar ca acum... sufletul mi-e distrus...
Ii iubesc si am incredere in ei doar ca acum... sufletul mi-e distrus...
Si al meu este distrus, Larisa. Eu in 2 saptamani mi-am pierdut bunicul si trupa de suflet. Stiu ca se spune ca un necaz nu vine niciodata singur, dar parca viata a fost prea cruda cu mine acum.
Pentru toti e greu... O spun si ei in melodia "Nu mai vreau sa te cred": "Cu totii suferim...atunci cand ne despartim"
...''Pentru ce, pentru ce atata chin ?''
Este cam greu de decis in aceste momente tensionate , pana si eu subt tensionat si uluit de ce sa intampla cu o asemea formatie sa pice din senin , vreau sa spun ca prin faptele noastre si prin acest forum care este ultima noastra speranta ii putem readuce pe cei de la 3rei sud est pe piata muzicala din nou .
[quote="ANNYBLONDY"]o spun cu durere in suflet...dar ..nu cred k baietii se vor mai impaca /quote] speranta noastra moare ultima deci capul sus fiti si voi mai optimisti .
intoarceti-va...macar de dorul nostru..asa cum spuneati in fiecare concert!
Laur a zis undeva ca daca iasa impreuna la o bere si se-mbata...le va trece supararea...asa ca :
Cand toate usile ti se inchid in fata
Cand astepti multe atarnand un fir de-ata
Cand ultimul cuvant pe care-l mai stii e speranta Solutia e simpla, incepi o noua viata.
Alexandru
Addicted to Music
Laur a zis undeva ca daca iasa impreuna la o bere si se-mbata...le va trece supararea...asa ca :
Asa ca...dupa ce s-a bagat din nou magaruta, cel fraier , o sa vezi ce repede se vor impaca...ei 3rei...
Cand toate usile ti se inchid in fata Cand astepti multe atarnand un fir de-ata Cand ultimul cuvant pe care-l mai stii e speranta Solutia e simpla, incepi o noua viata.
cand unde? trebuie sa vad interviul!
Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye