disearaa e invitat Laur la Vreau sa fiu vedeta parca asa am auzit.......poate zice ceva acolo......sa ne lamureasca odta...... NU CRED NIMIC NICI PE MARUTA.......SA VINA EI SA SPUNA...............
Nu stiu ce sa cred sunt socat sa aud asta dar eu cred ca nu este adevat eu cred ca daca ar fi fost asaar fi anuntat ei acest lucru..daca este adevarat totusi eu sunt foarte dezamagit de acest lucru....
disearaa e invitat Laur la Vreau sa fiu vedeta parca asa am auzit.......poate zice ceva acolo......sa ne lamureasca odta...... NU CRED NIMIC NICI PE MARUTA.......SA VINA EI SA SPUNA...............
A zis Laur ceva pana la urma?
Mamarutza LASA-NE! :?
what goes around comes around... what goes up, must come down...
Nu toti cei care gresesc fac atatia oamnei sa sufere...
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
stiu cum e sa gresesti si stiu cum e sa si suferi dar maruta cred ca a facut asa numai ca sa bage cearta ori intre baieti ori nush unde a auzit el asta
asta-i viatza ce noua ne place si nm nu are cene face orice zi la noi e sarbatoare chiar daca avem sau n-avem bani in buzunare
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
Chiar daca se despart membrii formatii vor ramane mereu in sufletelor fanilor... care-i iubesc cu adevarat... Mi-ar parea rau sa se desparta... dar daca asta e decizia lor... trebuie sa ne gandim ca poate varsta nu-i lasa sa continuie cu acelasi gen de muzik...poate ca ar continua dar pe altceva... nu stiu... In plus cred ca Maruta doar incearca sa bage zazanie intre fanii si unii dintre noi il credem... Poate ca nici ei nu mai pot continua si au nevoie de o pauza pentru a se regasi... Cu toate acestea cine le iubeste muzik ii va asculta si dupa ce formatia nu va mai fi ... de exemplu eu eram fan Laur si zilele trecute m-am bucurat cand am descoperit ceva interesant... http://www.eok.ro/home/artists/letter/L#
nu imi vine sa cred tomai am auzit la cristy brancu la radio ca 3se se despart!!! vrb despre animalx si cica " dupa ce mentori lor se despart si animal x o sa se dasparda " oare e adevarat? :o