Si nah pana la urma spunem asta doar de trupele de baieti...uite si Corina e un produs bun al lui(desi ultimele piese sunt compuse de Animal X ) si nu da nici din fese si nici nu-si arata sanii.
Ma gandeam acum recent la Gil Dobrica despre care s-a zis ca nu avea deloc venituri financiare de pe urma muzicii si daca bine va amintiti la fel si Laura Stoica...atunci cand a murit au facut vedetele cheta ca sa plateasca inmormantarea.
Si o tante,duduie din asta cu fese si cu sanii ridicati precum Anna Lesko,Cream,Andreea Banica,Cristina Rus... urla in gura mare ca ea munceste si castiga bani pe munca adevarata.Eu nu stiu unde naiba e munca pipitelor astora....ca de compus nu compun,versuri nu fac(nah...de parca asta ar fi asa greu la piesele din Romania

Aaaa...poate se refera ca ele muncesc sa se intretina la o sala,sa mearga la coafor,sa reziste 15 minute pe scaun cand li se fac unghiile sau un masaj anticelulitic...cred ca la asta se refera.

La Moga imi place ca se ocupa de proiectul My band.Mi se pare un proiect care promite mult si tipii aia chiar au voci.
In rest la Lau nu-mi pot aduce aminte decat de marile lui proiecte de succes Animal X si Candy.In rest nimic extraordinar nu a mai facut.Cine stie...poate ne va surprinde placut pe viitor.