"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Unele sunt foarte bune,da' nu se potrivesc cu stilul lor.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Unele sunt foarte bune,da' nu se potrivesc cu stilul lor.
Ai dreptate. Dar sa stii ca unele piese compuse de Laurentiu pentru alti artisti, ar trbui sa fie cantate de el solo (daca o mai face si acum) sau cantate de el impreuna cu Vio si Mihai, in 3SE.
Alexandru
Addicted to Music
Eu stiu, deocamdata raman la impresia ca Sud Est Prod e cel mai bun dintre cele 3rei propuse. Dar niciodata nu se stie...poate-mi voi schimba parerea, dar nu prea curand.
Alexandru
Addicted to Music
fata de '98 sa zicem sunt o gramada de studio-uri...pe atunci cred ca era doar cel a lui dj phantom si al baietilor de la K1....acuma sunt mai multe si chiar foarte performante...important e ca sunt printre primii....pt laur e important ca are experienta si asta ii da credibilitate....viorel are o echipa fresh ssi poate face multe...iar la mihai deocamdata singurul atu al studio-ului e ca e el acolo...nu am auzit hituri de la el...insa vocea lui ar putea da bine pe o piesa buna....sa asteptam o piesa buna:)...
fericire e cand ti-amintesti cat de fericit esti cand iubesti:)
si daca nu stiai albumul e un semiesec....nu are nici un hit pe el,e mediocru muzical vorbind,vanzari nu prea spectaculoase.... :?: cred ca m-am exprimat destul de bine...nu stiu cum apreciezi tu piesele,insa de pe albumul lui nu cred ca pote spune cineva ca se poate alege o piesa de nr1
de pe primul cont am votat cu se prod, dar acum cu win
pe albumul trecut au avut alaturi de ingeri, iar acum miracle (kre si asta are succes din kte observ) si ma doare kre, pt mine cel putzin, sunt mai reusite.chiar au talent
Toate 3rei studiourile colaboreaza impreuna, pt a face o muzica si mia buna decat cea de-acum. De aceea, zic eu, e 3SE cea mai buna formatie din Romania.
Alexandru
Addicted to Music
eu zic ca vio si mihai mai au ceva de lucrat pana sa ajunga niste compozitori de valoare...deocamdata mai mult la win si beat fac echipele de compozitori tineri...vio nu compunea singur alaturi de ingeri....si au toti 3 studio pt ca e sexy sa ai propriul studio...mai dai la butoane....mai zdrangani dintr-o chitara...mai adormi dacai o canapea...laur,desi e comercial pana la cer si inapoi si tot ce se face la el si la moga se face pt a se vinde,e bun in domeniul lui....
Da Cerber, ai dreptate. Vio si Mihai mai au de lucru la ei in studiouri, dar pentru mine si ei fac melodii destul de bune. Insa Laurentiu, e cel mai bun dintre ei. Mi-ar face o mare placere daca ar compune toti 3 din nou, pentru ca sunt convins ca ar iesi melodii super misto.
Alexandru
Addicted to Music
Ma intereseaza si pe mine daca se tot vorbeste de compozitorii baietzilor de la toate cele 3 studiouri cine sint si cati sint.Cred ca 3se sint o familie.eu asa ii vad cand ascult piesele lor.E ceva frumos.
Sunt multi.Pe la Vio pe la studio sunt trei,la Mihai 2 parca...iar la Lau nici eu nu mai stiu cati sunt...mai ales ca acum are doua echipe la doua studio-uri.La el la Sud-Est Production oricum a ramas aceeasi echipa:George Calin,Rolando Vasilescu...si nu mai stiu.
La Win Prod Viorel lucreaza cu 3 baieti: Sebastian Barac, Marcel Botezan si Radu Bolfea; Mihai lucreaza la Beat Music cu Mihai Constantin si Marius Mirica; la Sud-Est Prod echipa lu Laur e formata din: George Calin, Ovidiu Bistriceanu si Daris Mangal iar la Gala Records: Gabi Huiban si Adrian Colceru. Rolando Vasilescu este sunetistul trupei si lucreaza la amandoua studiourile lui Laur.
Raza de soare, tu prinzi culoare in inima mea
Ma-ncalzeste si-mi da curaj sa mai pot visa