Pai dah...o fi cel mai vechi... hai sa vedem:
Sud Est Production a scos..si mai scoate :animalX (super..pana sa o ia de capul lor), Candy(la fel ca si aX) , NonStop (nush ce s-a intamplat cu ei..dar au avut mel faine..si unul din ei,gabi huiban are studio cu laur..ala de la bucureshti), Andreea Banica(blondy),refflex,heaven(pentru totdeauna)3se(care sunt the best),dj project(mel aia cu cream si poate au mai fost si altele da nu-mi aduc aminte) si mai sunt ei...da nu-mi aduc aminte acum... tot ce a iesit din sud est production a fost beton!!!
Win Production: Akcent...albumul asta s.o.s cu care a spart ... si afara(o mare maaaaaare MARE performanta) mel dragoste de inchiriat care face furori pe dincolo,Trident care au melodii fainutze,Activ..care au iesit si ei afara...cu melodia superstar...si heaven care am auzit ca se asculta super mult in germania,3se...la ultimul album...3 piese..Alaturi de ingeri care cred ca e cea mai buna:))de pe album,marea si toata lumea ... crazy care o sa sparga si ele in romania sigur daca nu si afara!mai sunt cateva proiecte..

printre care si symbol care poate o sa va placa
Beat Music: Cealalta tipa de la blondy , si albumul lui negrutzu...in rest nu prea am auzit d el:)) zicetzi si mie ... dak mai stiti voi ceva d el!:) si celelalte 3 mel de pe album(doar tu , fara ea , m-am indragostit)