pai nu stiu ce se intamnpla cu clipul ala... ramona a filmat un clip in concert la bv... mda...e super p[iesa aia cu negruztu! piesa e pe net...cautati atent!
piesele....sunt normale...in stilul in 2 aia...dar aia mi se pare a mai buna!
am si eu o intrebare pt DELYkta noastra moderatoare : eu cand am facut topicul RAMONA&NEGRUTZU de ce mi-la inchis???? :?
super colaborarea cu nasa fetitei lui misto si piesa si clipul
ce intrebare ....... cate topicuri asemanatoare vrei sa avem?
l-am inchis pt k mai exista unul in kre se vorbeste despre negrutzu' & ramona..... exact acesta
si tzi-am scris si acolo motivul
in nr din vip de sapt asta a aparut un mic articol despre negrutzu si ramona..mai exact despre clipul piesei "in doi"..unde a fost filmata..povestea clipului..etc..
in nr din vip de sapt asta a aparut un mic articol despre negrutzu si ramona..mai exact despre clipul piesei "in doi"..unde a fost filmata..povestea clipului..etc..
si ce propui ? si in evenimentul zilei a aparut un "mic articol" despre ciorditorii din tramvaie si nu stau sa ma laud cu asta
[quote="Luci`"][quote="alinasudest"]in nr din vip de sapt asta a aparut un mic articol despre negrutzu si ramona..mai exact despre clipul piesei "in doi"..unde a fost filmata..povestea clipului..etc.. [/quote]
si ce propui ? si in evenimentul zilei a aparut un "mic articol" despre ciorditorii din tramvaie si nu stau sa ma laud cu asta[/quote]
data viitoare o sa specific exact si ce propun...