OK, deci hai sa stabilim ceva...
1) Laur nu e responsabil pentru nimic, au luat decizia de comun acord, nu cred ca e bine sa scurmam in 11 ani de 3se pentru o cearta nefasta. Prietenii se mai si cearta

.
2) Magaruta nu e de vina pentru despartirea 3se, dar a mediatizat ideea cu mult inainte ca ei sa ia o decizie ceea ce nu a fost diplomat si cinstit din partea lui. Cred ca s-a demonstrat asta aseara la emisiunea Happy Hour... Magaruta astepta ca Mihai sa vina la Happy Hour si sa zica ca a fost vina lui Laur, sau chiar vina lui Vio, ca vroba aia era saracu' in spital cand s-au intamplat chestiile astea... Cum a zis si Mihai, "3SE nu merita implicata in vreun scandal". In plus, BRAVO Laur! ca nu ai acceptat invitatia lui Magarutza, desi poate cu totii am vrea sa stim exact ce s-a intamplat cu adevarat, asta nu inseamna ca trebuie sa "se spele rufele murdare in platou la Magaruta"... Asta e si scopul lui, nu cred ca lumea se uita la emisiunea lui pentru altceva, decat barfe...
3) BRAVO Mihai pentru ca ai fost diplomat, si cum am mai zis eu cred ca melodia e super! Nu cred ca s-a folosit de 3se, pentru promovare, pentru ca nu are nevoie... Ce, crezi ca din 3SE, numai Laur are renume? Hai sa fim seriosi...
Ma rog, cam atat am avut de spus...

what goes around comes around... what goes up, must come down...