am fost plecat un pic si acum am gasit un mesaj foarte interesant de la adrian la info....nu il comentez desi sunt sigur ca s-a chinuit sa scrie corect tot mesajul( prietene,nu ti-a reusit)....forumul nu e viata mea adrian,am multe realizari care nu tin de forum,3se sau etc...iar raspunsuri ca asta primit de la tine am mai vazut....si culmea,toti scrieti la fel de corect

....vad ca est foarte dusmanos asa ca pt mine discutia e incheiata
recunosc ca imi place sa ma iau de mesaje stupide si incoerente.e un drept care mi-l rezerv
3se au fost inclusi pe lista invitatilor discotecii tineretului din costinesti pt a canta la aniversarea a nush cati ani...lucru bun zic eu...au fost numai trupe bune...pt cei care se mai duc la mare is destui de cautati
iar legat de articolul care spune ca mihai a uitat versurile sunt 2 variante....toti au probleme cu versurile si le uita ori e o chestie a lor ca sa arate ca live-ul presupune niste riscuri si ca ei canta live &etc. ultima pare cea mai plauzibila avand in vedere ca la 2 din concertele vazute de mine anu trecut au facut la fel...e un siretlic repetat cateodata