"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
1.Zer0TV ("sa vedem cum se danseaza pe house tectonic")
2.Toti fraierii care apar la Zer0TV 3.Nu puteam sa nu-i pun in acest top si pe manelisti
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
1.Manelistii 2.Toti prostii care apar la zerOTV 3."Dragii" mei colegi...
1 => Toate echipele de fotbal din lume al caror nume incepe cu Dinamo.
2 => zerOTV , oieru' de Gigi Bee-e-e-e-cali .
3 => Loserii care ma ataca pe la spate
Alexandru
Addicted to Music
1) toti care ne barfesc pe mine si pe mirela
2) toti care se dau destepti si zace prostia in ei ca daca as masurao ar depasi 8 Bari (atmosfere)
3) amatorii care isi baga nasul in relatia mea , dar din pacate is specimene pe cale de disparitie .
RESPECT : CELOR CARE MERITA DAR SUNT PUTINI
1 => cei care nu inteleg cu vreau sa transmit
2 => oamenii falisi si cei care nu stiu ce vor de la viatza acesta
3 => cei care se dau mai rontunzi decat prevede legea