Nu numai cund sunt prost dispusa ascult 3SE si ma gandesc la ei ...o data am alunecat si am dat cu capul d gheata m-am lovit destul d rau ,am ascultat 3SE si durerea a inceput sa dispara (chiar e adevarat!!!)!
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
Uneori,cand ma simt bine si sunt happyloasa :X,imi vine sa tzoooook pe toata lumea :X pe toti si pe toate :> in special pe "toti" :"> [asta se intampla insa nu fff des ]
Bocitul ajutã cel mai mult, pãrerea mea. Dupã o reprizã bunã de bocit, sunt ca nouã.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
In ultimul timp, cand sunt prost dispusa beau ceai
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
Vorbesc cu Georgiana si ma linistesc, ascult muzica.
Mai nou ma uit la videoclipuri mai vechi, gen 3se sau la faze din tennis/volley care imi plac. De asemeni, stau cu orele in dus si meditez... sau in hot tub!
what goes around comes around... what goes up, must come down...