Cand sunt prost dispusa dau muzica la maxim si m adoare-n cot de probleme :mrgreen:
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
imi vars nervii pe cine nu trebuie....vreo 5 min asa..dupa care ascult 3se ,ma calmez,imi cer scuze(noroc ca pers pe care imi vars nervii ma intelege si sa obosnuit cu mine)...si totul revine la normal....
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
De ce?
Incep sa ma iau de toti tampitieii de pe mess kre se baga in seama cu mine ....dak convorbire le tre`...dau ei de dracu` [Skraosky] in acele momente :twisted:
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
In ultimul timp...cand eram suparata...sau spre exemplu atunci cand plangeam....imi luam o foaie de hartie...pix....si scriam in nestire ce simteam cu toate ca nu aratam nimanui ce am "aberat" eu in acele momente de tristete,scrisul mi`a facut bine...ma ajuta sa ma calmnez si sa mai uit de tot raul ce`l aveam atunci in mine
de obicei cand sunt prost dispusa plang... cel mai usor ma descarc plangand si plang foarte usor... dupa aia dorm si ascult muzica, ma duc la alergat... ma rog, la mine supararea trece pe moment, da' tot revine dupa o vreme... pun la suflet prea mult... imi pasa de altii inainte de mine si asta pana acum nu mi-a adus decat necazuri...
what goes around comes around... what goes up, must come down...
Cand sunt prost dispusa stau in pat, ma uit la TV si incep sa foiesc posturile
De ce?