Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
De ce?
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
De ce?
Visez sa fiu user pe forum , sa fac off topic ca sa nu se ia nimeni de mine, sa deschid topic-uri retardate ca unele de pe aici si sa ma pupe una in fund.
De ce?
Visez...
Sa reusesc sa intru la liceu la Andrei M. la bio-chimie si dupa aceea sa merg la facultatea de medicina... Dupa ce o termin sa plec in Anglia si sa lucrez acolo pentru un timp...poate dupa aceea (daca se va schimba ceva la noi ) sa vin in Romania si sa ma stabilesc in CT... ...pentru ca cele mai frumoase amintiri ma leaga de acel loc...
Ar fi frumos...
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
Visez sa-i vad pe 3SE la 15 ani. Si pe urma vreau sa visez ca-i vad la 20 de ani.
Si eu...
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
Visez sa ajung la bucuresti la facultate de la anul, sa lucrez la ziptravel si sa fiu cu.... el...in sfrasit..fara distante care ne despart si ne omoara de dor
Visez sa merg in Romania in fiecare vara...
Visez sa calatoresc peste tot... Visez sa-i mai vad pe 3se impreuna! Visez la multe... stiti voi vorba aia? Vrabia malai viseaza!
what goes around comes around... what goes up, must come down...
Visez sa inregistrez o melodie in studiou, ca sa fie de buna calitate si ca sa le placa lu' Dedeea, BaRoNu' si Vlady
^Iti urez succes... Visez un forum mai activ dar prin activitate sa nu fie inclusa si cearta ...