vreu si eu albumul lui aL aur....dar nu mi mai gaseste cum pot sa l mai iau ?as dorii si V 37 VA ROG...... as fi vrut daca ae cineva emisiunile de la NEATZA CU HORIA BRENCIU alea da emisiuni .......merita revazute si sa le ai ca amintire in calculator poate le are cineva..... va multumesc..... [-o<
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
Eu nu vreau sa ma uit, nu pot. Ma doare prea mult! Am incercat dar nu am taria necesara! Prefer sa mi-i amintesc cantand live in turnee, decat sa ma uit la ceea ce numim acum ultimul concert 3SE. Si mie "Mi-e dor..."