Scuze ELLE..! dar m-a "provocat" copilul de Lucian..!
Sunt "Cu capu-n nori", simt ca "M-am indragostit", si cum "Marea" imi curge prin vene si "Doar tu" ma inalti "Alaturi de ingeri", facandu-ma sa uit ce-i "Ieri si azi"!..."Nu te las sa pleci".. "Marea" mea iubire...
Ho Ho Ho ... i have a surprise 4 you alllz!!! i`m back!!! vad ca in lipsa mea...atzi cam tacut..sau atzi scris numa prostii ...iar voi moderatorilor i-ati dat ban lui lucian degeaba...nu trebuia!!! in fine...hai sa mai stam de vorba: ce vreati sa va aduca mosh cracila?
Lucian a fost banat pt ca avea acelasi IP cu usher... :arrow: deci este foarte probabil k Lucian si usher sa fie una si aceeasi persoana.Elle
adevarul e k dak ei nu ar fi atat de frumushei si de draguti,videoclipurile 3se nu ar avea acelasi farmec.imi plac toate videoclipurile si toate piesele.au talent baietii astia,nu gluma!
crezi k faptul cum arata baietzii face clipurile sa fie mai frumoase??? dak da... crezi prost! multzi baietzi frumosi pe lumea asta da' kre nu au atata experientza, atata ambitzie, si nici echipa cu kre ei,3se, lucreaza!
da...da.in fine.sunt curios la ce piesa va fi urmatorul clip!!!sau nu va mai fi la nici o piesa de pe symbol .abia ashtept .pa pa
ai aflat raspunsul
in legatura cu "urmatorul clip" (desi abia au scos un clip ) , cred k moooor de oftik dak urmatorul nu v-a fii la melodia "alaturi de ingeri" ... este si unik (cred) ; prea frumoasa k s-o treaca cu vederea :!: :idea:
cred ca fiecare videoclip are ceva special, de aia nici eu nu pot sa ma gandesc cam care ar fii mai cool, insa cred ca videoclipul "cand soarele rasare" chiar este fff reushit :o parerea mea dar oricum toate au frumusetzea lor shi farmecul lor de altfel :?
intr-adevar toate videoclipurile au fost super tari!!!imi doresc din toata inima k urmatorul videoclip sa fie filmat la meodia Alaturi de ingeri. cred k baietii ar trebui sa intre pe forum si sa tina cont si de parerile noastre si atunci cu siguranta urmatorul videoclip va fi acesta,pentru k pe forum am observat k majoritatea prefera aceasta melodie.videoclipurile mele preferate sunt De dorul tau si Clipe-varianta slow.
mie imi plac toate videoclipurile baietziilor, dar cel mai mult mi-a placut cel de la piesa "cand soarele rasare"si de la "amintirile" si cel de la "de dorul tau" si....in fine...mi-au placut toateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eu am doua clipuri care imi plac muuuuult:"Te voi pierde" si "Alaturi de ingeri" desi cred ca baietii ar fi trebuit sa fie pe undeva prin cer(la figurat).Oricum videoclipurile lor sunt unele dintre cele mai bune fiindca mereu vin cu cate o idee noua spre deosebire de altii care au doar clipuri de imagine sau altceva...
Eh...aici vine problema...ca nimeni nu intelege clipul,daca regizorul e asha "bun"...Mai mult ,nu doar ca nu intelegem clipul dar acum numai intelegem,sau oricum unii numai inteleg nici piesa.
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!