ANDR_A scrie:
In primul rnad, nu sunt foarte mare, dar nici o pustoaica, nu am facut niciodata filosofie (nici macar in clasa a 12-a)si nici nu am citit prea mult la viata mea(nu cred ca e un punct forte). Nu am urmarit sa dau lectii, sa fac pe desteapta sau pe filosoafa(pana la urma ar trebui sa fiu multumita pentru ca mi se putea face o caracterizare mult mai rea). Si NU sunt fan 3se.
In al doilea rand, cand am vorbit despre pareri subiective nu am vizat o persoana anumie, ci pe toti cei care fac parte din aceasta categorie. Mi-am exprimat parerea si vad ca multi dintre cei ce posteaza aici sunt impotriva a ceea ce scriu. Este problema voastra.
In al treilea rand, nu cunosc pe NIMENI de pe acest forum si nimeni nu ma cunoaste. Prin urmare, nu am scris pentru a lovi in cineva, ci pentru a-mi argumenta raspunsurile(asta era o cerinta esentiala a forumului din cate mi s-a spus). Iar din punctul meu de vedere, ceea ce am scris la acest subiect nu e paralel cu cerinta, nici nu e filosofie. As fi in stare sa merg pana in panzele albe pentru a demonstra ca ceea ce aberez pe aici este adevarat. Dar nu am sa o mai fac din simplul motiv ca pe unii i-am enervat iar pe altii i-am plictisit cu seriozitatea mea. De aici trag concluzia ca pe acest forum nu se doresc parerei serioase(fapt aflat in contradictie totala cu ceea ce spunea Adela la un moment dat). Si cum omul trebuie sa se adapteze, am sa incerc sa scriu mai putin.
PS: IMI CER SCUZE tuturor celor pe care i-am enervat sau stresat supunandu-i la zeci de minute de citit(si la alte subiecte am scris mai mult)si moderatorilor forumului pentru umplerea inutile a paginilor cu aberatiile mele.
Andra, suntem multumiti de raspunsurile tale(cel putin eu) . Tu ai zis la un moment dat lucruri simple si adevarate.
Dar unii de pe aici ori sunt bauti in cap, ori i-a cuprins Spiritul Craciunului prea mult si au inceput s-o dea in diverse.
Eu am inteles ca nu ii pupi in fund pe 3se( si asta ma bucura), ca tu crezi ca ei sunt in stare sa copieze melodii, deci nu sunt sfinti ( alti fani scot flacari cand citesc asta), am inteles ca esti de acord si cu ce am zis eu despre neseriozitatea lor.
Eh, multi de pe aci sunt si ei de acord, numai ca se exprima ori gresit, ori se fac ca nu inteleg, ori cum ti-am spus i-a cuprins Spiritul Craciunului.
Asa ca in continuare parerile tale sunt bine venite. Sunt serioase cum ai zis si tu (poate exagerezi un pic in argumente care nu au cine stie ce legatura cu muzica) si de aceea apreciez asta.
Asa ca nu ai de ce sa iti ceri scuze, nu sunt nici astia de pe aici sfinti.
Te asteptam sa-ti spui parerile in continuare.
Ia gata turma, fara certuri ca suntem in perioada Sarbatorilor! :evil: