mi-e greu sa ma decid pt ca toate mel lor imi plac dar totusi cred ca o sa fac o selectie:D
1.Amintirile
2.Clipe
3.De dorul tau
4.Se asterne toamna
5.Nu te las sa pleci
Toate melodiile lor sunt frumoase!!!
1.''Vorbe care dor''
2.''Don't say I love you''
3.''Alaturi de ingeri''
4.''Cu capu-n nori''
5.''Poveste de dragoste''
Nu stiu care sunt cele mai tari 5 ... dar care imi plac sunt, nu neaparat in ordinea aceasta:
1. Departe de tine
2. Regrete
3. Visul meu
4. Miracle
5. Ieri si azi
In primele 5 locuri clasez toate piesele 3se.Toate sunt grozave.Dar... daca totus trebuie sa aleg si eu cele mai bune 5 piese 3se (dupa parerea mea) sunt:
1. Ai plecat.
2. Amintirile.
3. Vreau sa te uit.
4. Te voi pierde.
5. Clipe.
Desi imi plac toate....iata aici 5 dintre cele care mie imi plac cel mai mult 1.Te plac
2.Vreau sa te uit
3.Da-mi o sansa
4.Cand soarele rasare
5.Miracle
paai...nu stiu sunt destule!!! "Te voi pierde" si "Clipe" pt ca pe ele plang intotdeuna!?! "Cand soarele rasare" pt ca e foarte...sentimentala!?! "Iubire" pt ca ma defineste!?! "Ai plecat" pt ca e iti aminteste de 3se la inceput!?! "N-ai crezut in mine" pt ca nu ma pot opri din dansat de fiecare data cand o aud!?! "Doar tu" pt ca e fooarte...nu stiu...simti ceva pe ea! "La capat de drum" pt ca ...la fel simti ceva.!."Vorbe care dor" pt ca AM ASCULAT-O la inceput de vreo 50 DE ORI CONSECUTIV!!!!!?!! "Cu capu-n nori" pt ca eu sunt mai tot mereu cu capul in nori!! "De dorul tau" pt ca mi-e dor de 3SE..!! "Parte din mine" pt la fel simt ceva pe piesa asta!!!
1 => Cat te-am iubit (Rolly Xtd Version)
2 => Vreau sa te uit (Rolly Xtd Version)
3 => La capat de drum (Radio Edit)
4 => Regrete (Radio Edit)
5 => N-ai avut curaj (Rilly Xtd Version)
De fapt toatele piesele lor sunt super tari si merita ascultate secunda cu secunda .
1.Cu capu'n nori
2.Iubire
3.Alaturi de ingeri
4.Ma iubeai
5.Marea
5.Nu te las sa pleci
4.N-ai crezut in mine
3.Doar tu
2.Amintirile
1.Nu ma uita
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
1.Amintirile 2.Te voi pierde 3.De dorul tău 4.Poveste de dragoste 5.Alături de îngeri ...celelalte...
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...