Da...am stat am analizat muuuuult timp shi am decis.Initial intentionam sa mizez shi eu pe "Sentimental"dar...cum am mai spus ...nu imi place "N-ai avut curaj".Asha ca...am mizat pe un album...care chiar daca nu are o orchestratie fantastica deshi...pentru vremea aceea era destul de fantastica orchestratia,e bine lucrat,versurile de la unele piese... bat orice alte piese de pe noile albume.Este un album pe care il pot asculta shi acum fara nici o problema,nu sunt nevoit sa sar peste nici o piesa.
Acest album este "Visul meu"
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
cu parere de rau, dar nu se poate am incercat, sunt 15 clipuri si mi-a spus "Atzi incercat sa introducetzi prea multe optziuni in chestionar"... am mai sters un clip (clipe-dance version, pt k semana cu versiunea slow) si... degeaba :? asta e
eu am ales Symbol.. sincer, mi-a placut enor albumul... iar in piesele de pe acst album ma regasesc celmai bine... plus k piesa "Clipe" are o semnificatie speciala pt mine...
Mie imi place Symbol cel mai mult.E un album complet,cu,sa zicem,8 piese diferite(asta daca putem considera Clipe(instrumental version) piesa separata),cu un sound foarte bun.Pur si simplu...albumul asta imi place in totalitate.Nu as putea sa zic ca este o piesa de pe Symbol care sa nu imi placa...
toate albumele sunt marfa, e munca lor si o respectam dar probabil asa cum ati zis si voi...fiecare prefera unul din ele...mie mi-a placut cel mai mult albumul Sentimental pt k are niste melodii super de dragoste care iti ajung la inima, eu ador melodia Cand soarele rasare...cand o ascult imi vine sa plang dar nush dc ...sunt curioasa kt de tare va fi noul album :?:
eo nam votat.....si nici nu cred ko voi face pt k toate imi plac f ff moolt...fiecare album e deosebit si contine cv special ce nu are celalalt.....si tot asa.......oricum baietii au depus eforturi imense pt fiecare album in parte si nu au nieglijat nici o clipa acest lucru....
3SE sunt the best treb sa recunoastem q totzii...este prima formatie de care mam indragostit pur si simplu
Uhh,grea alegere;eu am votat primul lor album:3rei Sud Est,ptr k piesele sunt super profunde...si nust mi-a ramas mie in suflet 1 album...
Dar dupa aceea ar urma...''Sentimental''...si ...''Symbol''...(am trisat un pic... )
''Cu greu vei gasi dragostea in gesturi extravagante...Ea se ascunde de obicei intr-o soapta sau intr-un...zambet cald!!!''
eu am ales ,<<<<sentimental>>>>dar daca am ales acest album nu inseamna ca restu nu-mi plac dimpotriva pt mine toate albumele care le-au scos 3se si le vor scoate in continuare imi vor fi pe plac .............3se sunt cei mai buni .................sper sa o tina tot asa .......avem nevoie de muzica lor...........................
Uite ca si eu tot albumul SENTIMENTAL l-am ales... :o
Caut subtitarare la "Dialogue avec mon jardinier" daca are cineva sa-mi dea un PM pls!!