Atentie cu butoanele!Ai creat din greseala 3 topicuri identice. Eu cred ca e o piesa foarte frumoasa.Sper sa aiba succes!E un fel de Clipe,ceva mai vesela.
Eu una o ascult de aseara continuu, deja am memorat versurile :mrgreen:
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
Este o piesã frumoasã, caldã, versuri plãcute, frumos interpretatã, însã nu cred cã va prinde foarte tare. Adicã nu o vãd number one în RT100. Sã sperãm cã mã înºel.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Este o piesă frumoasă, caldă, versuri plăcute, frumos interpretată, însă nu cred că va prinde foarte tare. Adică nu o văd number one în RT100. Să sperăm că mă înşel.
Cred ca foarte mult va conta in acest sens videoclipul piesei - asta daca va beneficia de unul.
"viata e prea scurta sa fim tristi...sa profitam pana la capat de ea caci ni sa dat fara sa cerem si ni se va lua fara sa fi intrebati!!!"
Sunt am fost si voi fi fana 3sud est...
roxy
Iniţiat
Inevitabilul s-a produs piesa a ajuns deja si pe site-urile de warez :x
Pai,da ca daca ruleaza la radio,e normal.Eu sunt destul de convins ca si DJ-ii ajuta la piratarea pieselor.La urma urmei,ei sunt printre primii care primesc piesele in format mp3 sau wav.
pisea care a innebunit forumul....alta prezentare nu am pt ea...eu am luat-o prima data de la Gajik...insa am primit nuami 2.20 sec din mel acum mi-a trimite vecinutza mea Laury a 2 a oara si se pare k Moga a pus boscoane pt k pe cand sa se finalizeze transferul.....cade coneziunea
chiar ca a innebunit forumul toata lumea o avea pe repeat ,creeaza dependenta .Alex'andra ce-ai facut... numele meu si a lui ala p aceeasi linie,mai e scris si cu litera mare,,Moga'' .Tot ajunge piesa la tine,FORTZA 3SE e mai mare