probabil am amintiri placute cu aceste melodii si de aceea le prefer dar sa recunoastem te astept sa vii mi se pare cea mai complexa din punct de vedere orkestral se pare ca a fost melodia ce avea sa prefatzeze skimbarea de stil dupa imi plac okii tai sau dorintza de a iesi peste hotare cu aceasta melodie....oricum raman la parerea ca e cea mai complexa d.p.d.v. orkestral
Doaamne,d und gasitzi misiunile astea imposibile????? Sincer nu cred k pot s zic una singura!Mie imi plac absolut toate,sincer shi s aleg doar una sau kteva e tare greu pt mn!....nush...d l prima pana l ultima!Q 3SE INAINTEEEEEEEEEE!!!!!!!!
3SE-4EVER THE KINGS OF DANCE!!!!!!!
sunt q kpu'n noooooooooooori!;-DD
Pentru toti e greu sa alegem, fata... Bine, ma refer la fanii adevarati Dar totusi... chiar nu ai o melodie care iti place fffffff mult shi o asculti de mai multe ori decat celelalte?
pai shtiu shi eu!imi plac mai multe,k d ex Knd soarele rasare,Alaturi d ingeri,Miracle,Da-mi o shansa,etc!Da sincer,mie mi-e imposibil sa aleg doar una! =P~
3SE-4EVER THE KINGS OF DANCE!!!!!!!
sunt q kpu'n noooooooooooori!;-DD
Alaturi de ingeri imi place foarte mult...este melodia care a aparut in anul in care buni a plecat la ceruri,si ma leaga un sentiment foarte profund de versurile ei
eu am observat ceva in privinta piesei -De ziua ta- ...si anume ca exista in playlist pe care majoritatea aniversarilor, chiar la acelea mai pretentioase ale unor vipuri.
Melodia mea de suflet ar putea fi -De dorul tau- (ma leaga multe amintiri de aceasta piesa)
''Dream the impossible, because dreams do came true'' EW
Toate sunt frumoase dar trebuie sa recunoastem ca Amintirile a avut cel mai mare succes. Si acum ii mai aud pe unii cantand! Nu sunteti de acord cu mine? :?:
Laulaa mitä kallistuksen sanoa...unohtaa mitä kallistuksen pelata...
Melodia mea de suflet de la 3SE ramane "Amintirile" pt ca de atunci am devenit fana 3se :mrgreen:
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!