mie imi plac toate albumele.....le ascult cu placere de fiecare si nu ma satur de ascultat.........abia astept noul album 3se....care sper sa apara in curand..........3se cei mai buni
fiecare album in parte iti trezeste niste trairi anume de aceea cel mai aproape de sufletul meu e visul meu urmat de sentimental , si de ce nu?te voi pierde care chiar daca e un maxi-single are niste variante in engleza si italiana foarte frumoase.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Cel mai mult mi-a placut albumul "Sentimental" Cu "Visul meu" nu prea au avut succes....in rest,celelalte albume sunt reusite,chiar daca pe toate se gasesc una sau doua piese de umplutura
toate albumele 3SE au ceva special!! ca 3se scot cate un album pe an....nu v-ati obisnuit deja? oricum de fiecare data aduc ceva nou si au un alt look:) si o alta poveste...de dragoste:)
Toate albumele sunt reusite,dar poate ca nici ei nu au destul timp ca sa scoata mai mult de unul pe an,au familie,mai stiu eu :o ...ce sa zic,mai bine unul,bun, decat mai multe,proaste... 8) Insa lbumul meu de suflet este "Sentimental"...sunt multe piese in care ma regasesc